.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво да правя?

Здравейте!Излизам от 2-3 седмици със две момичета , които са приятелки.(заедно със тях двете)Едната я познавам от преди. А със приятелката и се запознахме скоро ,излезна пък ,че супер точна,във същото време и красива мисля ,че е перфектна за мен.Не знам какво и е мнението за мен ,но ми обръща внимание , мята по някой друг поглед,държи се добре.Онзи ден имаше , как да го нарека закачки между нас двамата.Харесва ми много...Разменихме си телефони , във Skype също говорим.По някой път пиша аз първи , друг път я чакам тя да се сети.Разказва ми много неща , свързани със бившите и гаджета.Да не съм влезнал във приятелската зона? ( приятел и нищо повече).Не знам какво става честно казано.. Дайте някакъв съвет.
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Викния я някъде, само вие двамата. Кафе или разходка, все тая. Опознайте се, опипай почвата и разбери дали си в Зоната на Здрача или не.

Пред другото момиче няма начин, по скайп нищо няма да направиш, ако ти споделя нещата от живота си очи в очи имаш по-голям шанс да действаш.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Харесваш ли я? Ако я харесваш няма какво да му мислиш, изведи я на среща.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом я харесваш - действай. Възможно е да има някакви симпатии към теб, щом ти обръща внимание и е имало някакви закачки помежду ви. Нали знаеш? Риск - печели, риск - губи. Пробвай! Изведи я на среща, разходете се някъде, опознайте се по - добре, намекни й , че я харесваш или пък просто след време ще разбереш дали е взаимно или не. Но недей се чуди и мисли, а действай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Vsqko momiche kogato e vlubeno ili si haresva nqkoga vinagi obrasshta poveche vnimanie na vaprosnoto momche . Shtom ti razkazva za bivshite i gadjeta i t.n. Qwno te haresva i neiska da prawishh neshtata koi te sa prawili , da ne q naranqvash ! Samo che ako neiknata priqtelka ( momicheto koeto ponavash ot po-dallgo vreme ) ako tq ima chuvstwa kam teb e mnogo losho ! )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си