- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За отраканите и форумите
^ няма стига ;д;д;д .. и все пак забравих да кажа,че ние сме най-задръстените и за това висим тука,не знаем какво са приятели,не знаем какво е живота извън форума,завиждаме на ГОТИНИТИ и като цяло сме тъмни хора ;д;д;д
хаха аз пък знам какво е извън интернет и е много гаден живота на обикновения тарикат. като интернет мишок се чувствам супер, и без тва от доста време се изявявам като фриланс програмист и нета е за мен жизненоважен, все пак аз печеля пари от нета... а и сега да ви кажа новите футболисти са програмистите, просто мацките са чували за оня дето е мултимилиардер и всички кифли киснат в неговия сайт. не бе не е тийнпроблем, а фацебука и смятат, че всеки компютърен смотаняк вади луди пари от нета, не са на грешен път ама аз казвам по мои наблюдения как се променя мнението на кифлите. съветвам всеки да засяда пред компа колкото може повече, щото да бачкаш по 12 часа навън за ше'стин лева не е гъзарско, преди 2 години така беше. а сега си спя до обяд и после вися в нета и ми дреме на мишката![]()
извън нета нема живот, сериозно! :d