Здравейте, приятели. Казвам се Мишел и съм тук, за да ви помоля за малко помощ. Знам, че е малко жалко да питам във форума, но желая да чуя някое/друго странично мнение.
Имам приятел (И.), с който бяхме заедно около година и половина и сега наскоро се събрахме отново. Всичко върви на 6 във връзката ни (е, разбира се, че имаме проблеми, но навсякъде е така). Става въпрос за едно момче, по което се привързах отдавна, когато не бях in a relationship. От моя град е, но живее на 250км и се виждаме рядко. Разбрахме се с К. да се видим една вечер и се свалихме. Оттогава нон стоп си пишем, но както вече казах си имам приятел. К. реагира странно, когато разбра, а и онзи ден се видяхме в един бар и усетих, че има нещо между нас- говорихме си в продължение на 2 часа и не знам точно как да ви го опиша, но вътрешно в себе си го чувствам. Не съм прегрешила ни най-малко! На следващия ден той трябваше да си ходи и нямахме време да се видим, но си писахме и той ми каза, че има чувства към мен. Оттогава аз някак си се отдалечих от И. , не му обръщам внимание и съм почти сигурна, че К. е причината за това. Обичам И. и не желая да си развалям отношенията с него, но вече от година не спирам да си мисля за К. Знам, че с К. ще ми е хубаво, но живее далеч, а с И. се чувствам сигурна, но просто тръпката започва да изчезва.
Моля ми да ми дадете съвет или някой, който е минал през същата ситуация да ми помогне, защото наистина се чувствам раздвоена. Недейте да поставяте тъпи, ограничени коментари, каквито доста хора постват, защото не желая да ги чета. И желая да отбележа, че съм на 18 години.