Преди да започна с историята си, искам да ви кажа,че не искам съвети от никого. Просто искам да споделя на някого мислите си и чувствата си- на някой неутрален-каквито сте вие!
Всичко започна преди една година, когато се запознах с НЕГО-да го наречем Вальо. Тогава той за мене беше просто един далечен познат. Излизахме от време на време на кафе,насам-натам. Общите ни познати ме питаха откъде го познавам,как така съм попаднала на него (един общ приятел ни запозна). Чудеха се и ме питаха,защото Вальо не беше много обичан от почти никого... НЕ, не е лош човек,просто е малко странен. Виждах как се гаврят с него зад гърба му.Това не ме спря да излизам с него от време на време. Последва период на затишие,не се бяхме виждали 1-2 месеца,поради причини , които не касаят тази история. Един ден Вальо ме покани да излезем на кафе. И естествено се съгласих,казах си защо не? Той е мил,добър,да-странен е и малко филмиран,но не е лош човек. Така отново зачестихме контактите си. Малко странно ми стана като разбрах, че аз и Вальо сме много еднакви по характер. Имаме еднакви навици,неща които другите хора не ги разбират,или по-скоро много малко хора ги разбират. Започнах да го гледам по друг начин..това от около седмица-две. Някак си ....много странно чувство. Може да ми е приятел , обаче много се радвам като го чуя,като се видим и даже като си пишем в ooVoo. Вальо е много мил човек,наистина . Той ми каза че ме харесва,но аз не отвърнах на чувствата му,защото... просто ме беше страх какво ще кажат другите? Малко съм объркана...много съм объркана...и така продължавам да бъда приятел с човек,към когото май имам чувства.