- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
какво ви отблъсква в момчетата ,всичко за което се сетите и което ви прави най-голямо впечатление?
аз мисля че това защото съм дебел и не съм красив :Д
Отблъсква ме самонадеяността и бековското поведение.
Привлича ме самоувереността, нормалното поведение на нормален човек, който не е надут, но не е и залупен.
Ддз.
Но много ме дразнят бекове и бабаити.
Кефя се на олдкул джентълмени и кавалери... мм, много мъжкарско.
И колкото се може мъжът да е по-особен, особняк.
Но както и да е, темата беше за отлбъскване, но аз си казах вече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ Не си създавай излишни комплекси. Проблемът с килограмите е напълно разрешим, а за красотата - всеки си има някакъв чар, който привлича другите, така че.
Иначе по темата:
1. Обръщам най - голямо внимание на характера:
- Говор, жестове, действия.
- отблъсква ме момчета, които през две секунди псуват.
- агресивни и такива, които се сърдят и цупят за най - малкото.
- нямат ни най - малка елементарна обща култура
И подобни.
2. Не обръщам в доста от случаите внимание на външния вид, но ме дразнят такива, които:
- имат по - тънки и оформени вежди от моите.
- прекалено тесните дънки и розовите тениски.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Някой без елементарен контрол над емоциите, които се цупи и ядосва за най-малкото нещо.
Некултурни диваци.
Надути пуяци.
И все подобни индивиди.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Отблъскват ме безинтерасовани, неамбицирани, тъпи, но въпреки всичко много самовлюбени момчета. Момчета, с които не мога да обсъждам нищо, тъй като не се интересуват от нищо, не четат нищо, мързеливи, но въпреки това с високо самочувствие, че те са най-най, защото мама и тати имат парички.
Няма да се сетя повечето, но поне тези от настоящето неща, които не са ми приятни.
1. Само да ми приказва как ще ме оправя и по какъв начин (поза и т.н.).
2. Да обижда без причина и да бъде супер груб.
3. Да е мъжка п*тка. << Да си трае, когато трябва да е обратното и да не си гони интереса. Да остави беззащитно момиче в беда и да гледа как го унижават, особено, ако е неговото собствено.
4. Да не може да се разчита на него.
5. Да бъде мамино синче.
6. Да смърди от километри. << Просто да има нормални хигиенни навици.
7. Да не може да завърти една крушка.
8. Да не е самостоятелен в мисленето си.
9. Да няма цели в живота и да обвинява другите, че няма пари, а в същото време да пуши като комин.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Отблъскват ме крайностите. Не харесвам нито прекалено отворени, нито прекалено срамежливи. Нито занемарени, нито вманиачени на тема външен вид. Нито шутове, нито надувки. Не харесвам комплексарчета, но не харесвам и егоманиаци.
Отблъскват ме също прекалените ласкателства и заучените комплименти. Отблъсква ме самочувствие до небето и поведение стил "аз съм бог и мога да имам всяка". Отблъсква ме парадирането с пари/коли/ланци и прочие.
И още много неща, ама ме мързи да пиша.
Ей, голяма съм хейтърка днес.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Самовлюбени,нахални,нагли, еамбициозни,с детско поведение,надути,да се прави на нещо повече от другите,всезнайко,с липса на каквото и да било мъжко в него и още много неща....
Последно редактирано от ivcheto0o : 04-17-2012 на 19:21
Ревността, прекалено голямото самочувствие, навика да четат морал, въпреки че и те не са цветя за мирисане /това, че говоря в множествено число не означава, че поставям всички под общ знаменател/.
Отблъсква ме тъпото и грубо поведение. Също така и агресивността.
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Отблъскват ме такива, които псуват без прекъсване и такива, които плюят (леле, ненавиждам някой да ми храчи наоколо. ;х)
- които говорят, говорят, говорят, говорят, говорят, говорят и никога не се усещат, че не са сами и че разговорът се води от двама души. Особено ако говорят пълни глупости, лишени от всякаква мисъл, ей такива най-обичам...
- тези, които на думи са страшно велики, а дойде ли момент да си защитят момичето се свиват и гледат тъпо (дъ, много е кофти - накрая ти е кофти хем от обидата/проблема, хем от спеклото гадже, което веднага след историята отново започва да се пали "ама да видиш какво щях да го направя". дъ, видяхме...)
- прекалено големи нерваци... да, човек може да си изпусне нервите от време на време, ама това да става системно, за някакви пълни дреболии... не, мерси
- и прекалено големи ревнивци... блах. Тук спадат и тези обсебващите, които имат навика да поставят какви ли не забрани тип "Ама няма да излизаш с бфф-то ти, ще излизаш само с мен!". Мдам, разбира се.
- онези, които изобщо не се интересуват от лична хигиена - говорим за елементарно къпане, миене и пране, не за някакви "оххх, трябва да си оскубя веждитиии"
- "The world is mine!"/Аз съм по-по-най! ('ма без покритието...)
- ограничени, тесногръди, неамбицирани, мързеливи, раздаващи се бясно на кючеци и незачитащи други музикални вкусове (към това число влизат и много момичета, 'ма както и да е)
Хм. На първо време това се сещам.
Последно редактирано от shmatarok : 04-17-2012 на 20:54
Отблъскват ме тесногръди хора без твърди принципи. Не обичам да се държат с мен грубо, надменно, прекалено самовлюбено, тежкарски.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами то доста си зависи от момчето,според мен повечето момчета който са красиви са по надути и с по гаден характер.А по обикновенните момчета са толкова мили и знаят как да се държат с момиче.Аз не казвам,че няма хубави момчета с хубав характер,но много мразя някоя надувка да ми се прави на каквото не е.![]()
Мързи ме да опиша последния ми бивш.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Дами , вие ме разбихте е (във добрия смисъл) Не вярвах ,че някой обича момчета от този тип ,който съм аз..Смисъл не е модерно да се държиш прилично днешно време.. Нали трябва да се правиш не "тъшкар"...
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Точно.
Отблъсква ме селското поведение, независимо дали ще е храчене по улиците, обръщения от рода на "курво" към момиче, заплахи като "Шта пребия ве, гомньо".
Отблъсква ме гаден диалект и лош правопис и пунктуация. Гола глава. Девствен мустак. Ярки дрехи. Липса на амбиции. Липса на детското в него. Прекалено философстване. Тънък и/ли висок глас. Привидна моралност... или непривидна, все тая - просто ме дразни човек, който ще седне да ми опява защо, аджеба, обичам да паля цигара след цигара, когато пия.
Стана малко манджа с грозде.
Ама ти сериозно ли?Нека ти кажа 90-95% от момичетата в днешно време на какво се кефят. Първи тип- точат лиги на самоуверени татуирани бабаити които като им обърнат малко по специално внимание и подмокрят бельoто. Другия тип е точно някой готин тежкар с високо самочувствие който приемат като предизвикателство да подчинят като винаги се провалят в опита си и после пишат в такива теми как не ги харесват или са отблъскани. Третите са отракани шутове с доволно самочувствие които определено знаят как да ги разсмеят, които има добри комуникативни умения. Те са и типа момчета които имат най- голяма възможност да вкарат момиче в леглото без да се набутали със сериозна сума пари преди това
В крайна сметка ако ги питаме с кого биха легнали готин тежкар или "свястно" момче което отговаря на всичките им морални изисквания (но не толкова готино като тежкаря) познай кой ще спечели и респективно кой ще отиде в графа "просто приятел".
А сега докато ми четеш поста се замисли каква е вероятноста някое от тези 5-10% изключения да пише точно тук в този форум в тази тема в това необятно интернет пространство където 99% от потребителите не отговарят на това за което се представят било от морална, физическа или психологична гледна точка. Не бъди толкова наивен когато четеш такива писания. Физическата реалност е далеч по различна и сурова от виртуалната...
Само това клипче може да опише какъв FAIL е мнението на пантерата. Скоро не бях чел по голяма простотия...
http://www.youtube.com/watch?v=8yo6M...feature=relmfu
Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 03:56
Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.
Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.
Хахаха. Човръкнах те май нещокато гледам колко заплашителна и нервна интонация ползваш. Така е истината боли. И ще те разочаровам пантерке- не позна. Ако трябва да се характеризирам съм от 1 и 3-ти тип по малко. Като имам високи комуникативни умения и високо самочувствие, но не се държа като шут, имам татуси, но не се считам за бабаит
. Оттам нататък няма какво да коментирам поредната доза глупости които си наръсила. Като се научиш да интерпретираш правилно това което съм написал тогава ще ми казваш да замълча и съответно ще отговоря на въпросите ти. В противен случай разговора е равносилен на разговор със стена. За разлика от теб си падам по градивни дискусии.
П.С. И по малко хейт, че ще се сбръчкаш, а си хубаво девойче
П.С.2 Позволи сега аз да позная. Ти влизаш в 5-10% златни изключения нали?
Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 04:23
Отблъсква ме липсата на хигиена. И мекостта също.. на характера![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Alabalaportokalа, ти пък откъде я познаваш толкова добре, че знаеш в каква връзка е. Отстрани по това, което наблюдавам, имат много свястни отношения.
Кой ти изчисли на теб тия 5-10%? Околко себе си не виждам такова нещо. Точно тези кифлите са изключението. Не свястните момичета. Поне не и от 17-18 нататък.
Сега и мен ще ме пречислиш към 90-95%. Ще ми бъде забавно да го видя, познавайки моя човек и характера му.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
АМА Всички момичета сте влюбени в героя МИЛОТО от 7 чаСа Разлика![]()