- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
@DisappointedDreamer +++
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.
И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.
Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.
Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.
П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.
Поздрави
Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 08:35
Същото може да се каже и за твоите мнения и заключения.
А от къде ги вадите тези статистики, че да заставате с такава сигурност зад тях? Само аз ли не съм чула за провеждането на подобни изследвания и публикуваните от тях резултати?
Айде, класифицирай ме и мен и да си продължаваме с темичката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Още една заблудена овца която не чете мненията ми докрай. Аман вече...
Пантерата не ми е някое огромна форумна приятелка. В не една тема и с нея сме спорили. Това не пречи да виждам, че е направила хубава връзка със свестен човек. Хайде пък чак такова пристрастие и усилена форумна защита за момиче, което познавам само от един сайт. Просто мнението ми в тази тема се припокрива с нейното.
Колкото до това къде ще ме причислиш, хах. Имам сериозна връзка с човек, който е по-мил и добър от всички, които познаваш, вероятно. Разбран е, каквато и глупост да ми е влязла в главата, ме изслушва и изказва мнение. Говори ми всички възможни мили думи, подплатявайки ги с действия после. Тъй, че да ми заявиш, че си падам по лоши момчета... мне. Смешно е.
Ако пък имаш да кажеш нещо за пари, съжалявам, по-голямата част от връзката ни беше безработен. Сега най-сетне е щастлив и си намери хубава работа, но мисля е очеизвадно, че не съм хукнала да му приседна заради огромната банкова сметка.
Та те такива неща.
Кифла е най-близкото като кратичко определение. Не ми се пише: "Момиче с неориентирана преценка спрямо мъжете, които си струват и тези, които ще я правят на парцал, която се крие във форума под фалшива самоличност и пише, че е изключение, а всъщност не е."
ПП. Колкото до 30те лева на ден, много зависи какво готвиш и на какво си свикнал. Никой не е казал, че е невъзможно, а че много хора могат да минат и с по-малко. И във въпросната тема не ставаше дума за изхранване, ако си спомняш. Идеше реч за това мама да си те храни пък ти да и помагаш.
ЕДИТ: Впрочем, да. От 17-18 нататък всичките ми приятелки, които ги гонеха различни мании тип: "Тоя може да е идиот, но е хубав и аз ще го променя" улегнаха и сега от години вече имат сериозни връзки. С приятни момчета. 1-2 вече живеят на семейни начела. Вярно, за някои момичета може да дойде по-късно въпросното осъзнаване, но все е някъде около този диапазон.
Последно редактирано от SisiStrange : 04-18-2012 на 09:00
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стига стереотипизирахте (всички).
С Алабала съм съгласна дотолкова, че наистина мъжете и жените в голямата си част са "кифли" (неориентирани, привлечени от първичното) и т.н., но това е природа и не бива да я осъждаме. Винаги смотаняците, на които не им пускат, биват изкарвани добри момчета, жертви и т.н.
Еми не.. не са виновни жените. Може да им е сбъркана природата, но тя си е природа. Те се държат по начин, по който им е заложен, и който е естествен - да си падат по мъжкари, самци и т.н.
Това обяснява защо на "добрите момчета" (по-скоро тези без характер и необходими качества като интересност, самоувереност и др.) не им върви.
Аналогична е ситуацията и с добрите момичета и мъжете, които сякаш винаги забелязват и тичат след мръсниците и "кифлите" и т.н.
И тук, като казвам "кифла", визирам точно тея обикновени хора, които просто не са супер високоморални, и към които, понякога си мисля, че спадам и аз. Защото е така на харабията ме отблъсква да ми показват чувства, не зная какво искам и т.н. -> но в този форум като чета мнения все се чувствам гузна от себе си, че съм такава. Но явно е нещо естествено.
По темата... не знам изключение ли съм, не съм ли, но 3 години се сополивех по едно момче, което всичките ми приятелки намираха за грозен, супер слаб, срамежлив и т.н. :Д Не знам... Аз си падам по смотаняци, които не са смотани. Т.е. смотаняци, които обаче не са отчаяни и са С ХАРАКТЕР (това 1384793 пъти съм го обяснявала в темите.. не опира до "лош", "добър", а до човек, който е личност и отстоява себе си, и има характер) . Ддз как да го обясня.
Сегашното момче е красавец и самоуверен, но ми показва нежната си същност.. а в него има много нежност. И си ме кефи.
пп. Философства ми се.
пп2. Пантерата ходи с възможно най-големия самец в тоя форум според мене :Д И за разлика от теб, Ала, не се самоопределя какъв е, що е, ми си личи че е някакъв пич, аз съм го признала (не че съм голям авторитет, но и форумът е съгласен с мен, предполагам.) Пичът е мега директен, наясно с живота, явно и наживо има такъв доминантен attitude, и не се хвали сам (което е доста грозно)
Последно редактирано от jghgh : 04-18-2012 на 09:24
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
сексистките нагласи
+∞
Само толкова ли? Очаквах подробна класификация с проценти и анализи на личността и връзката ми. Жалко...
Сега сериозно. Не виждам какво толкова те закачи писаното в тази тема, та тръгна да скачаш по този и онзи. И защо във всяка подобна тема (независимо дали е насочена към момчетата или момичетата) се пръква по един от противоположния пол, който да обяснява как всички мнения в темата са пози и как реалността е коренно различна. За кого да позираме, бе душа? (просто обръщение, да не се засегнеш пък нещо) Нито аз ви знам кои сте, нито вие мен, че да се интересувам от това какво впечатление ви оставям с писаниците си. Както в едни други теми стана на въпрос скоро, може и да съм 40 годишен плешив чичко - защо взимате форума толкова на сериозно?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Селяниятааа.. нечистоплътността :X
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Честно казано, боли ме фарът дали ми вярваш. Нямам абсолютно никаква полза от твоето доверие или недоверие - съответно.
Не мога да разбера защо търсиш под вола теле, след като си има момичета около теб, какъв е проблемът въобще? Ако вървим по твоята логика, да, от изключенията съм. Никога не съм била скромна, тъй че не ми пречи особено да кажа, че мога да се закълна, че всеки мой близък човек ще каже, че съм свястна. А пък по моята логика има доста повече от 9-10% (колко там бяха по твоята статистика?) свестни момичета.
Я вземи поне да кажеш какво, аджеба, в моя първи пост те засегна? Неграмотен очевидно не си, за какво толкова се хвана, че тръгна да ми обясняваш колко са ми фалшиви претенциите? За голата глава? Селските маниери? Липсата на детското или прекаленото философстване? Сериозно, грам не виждам какво провокира тая реакция.
Впрочем, едно време, базирайки се на мои мнения в тая форум, ме нарекоха "малка, все още глупава и високомерна". В момента излизам със същия човек. Дали все още мисли така, според теб?
Не ми вярвай, все ми е тая.
Нали в момента аз съм тази, която допреди 15 минути се въргаляше в леглото с момчето си, което, впрочем, покрива далеч по-високи претенции от грамотност, амбиции и т.н.
Айде да ви разкажа една бърза приказка за овцата във вълча кожа:
Момчетата ги възпитават да са мили и грижовни. После порастват и искат да оплождат всичко шаващо. Никоя не им дава, щото са прекалено мили и грижовни. Живота ги научава, че не е такъв, какъвто са им го представяли вкъщи. Зарязват милото и грижовното, и почват да се правят на "мъжкари", като обръщат поведението на 180 градуса (уж). Вече някои женски почват да им пускат. Сега трябва да търсят отговорност от някой, че не им е казал по-рано за "истината", без да знаят, че има да долавят още хиляди нюанси, докато (ако) им се избистри. Така почват да хокат жените, че не им представяли истината, цялата истина и само истината; почват да им държат сметка. И се чувстват месии. Овци във вълчи кожи. Така и не се научават да хапват месце.
Сега очаквам и аз едносричен коментар като при Бълийвърката.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Селския манталитет, липсата на хигиена, както и прекалено високото самочувствие без покритие.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Отблъсва ме да е някакъв курвар от онези,които подсвиркват на всяка фльорца.Не харесвам и такива със самочувствие до небето,мамини синчета и още но не се сещам.Най-важното в едно момче за мен е да е забавен и да ме привлича по някакъв начин.
Главата си залагам, че отговарях в абсолютно същата тема преди около месец, сигурно отново пусната от теб. Тогава отговорих, че квото ме отблъсква в една жена, това ме отблъсква и в един мъж, но сега определено бих казала негативната нагласа. Типична българска черта е тва да се мрънкоти като за световно и все с рогата напред да се тръгва. Защо трябва тъпата тема да е "какво ви отблъсква", като може да е "какво ви привлича"? Не че темата пак няма да е изтъкана от клишета и няма да пишат в нея пак великите изключения, събрали се от цяла България в тоя куция форум, дрънкайки как се кефят на дълбоката душевност и ненавиждат всичко пошло, но все пак щеше да е в пъти по-добре.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Само искам да дишаш дълбоко, нЕма смисъл да се хабиш толкова, и без това няма да те направят модератор.
По-лесно ще ми е да кажа какво НЕ ме отблъсква![]()
Най-важното е да е човек. Не в буквалния смисъл - да е човек, а не животно ;д
Да се държи човечно и нормално... не е много. Пък и както някой каза, това което ме отблъсква при момчетата ще ме отблъсне и при момичетата ;д пък са и доста нещата. Всичко си опира до възпитание и гледни точки и начин на мислене... морални ценности и т.н.
nigga stole my bike
1.Тесногръдието и ограничеността,както и липсата на каквито и да било интереси и желание за движение,развитие.
2.Прекалено ниското самочувствие и ясно различим комплекс за малоценност.
3."Тежък" характер,прекалена затвореност и изкривени представи,всичко това породено от разни неизлекувани/потиснати психически травми в миналото.
4.Неискреност,прикритост,дв уличие,нуждата да играе роли,да носи маска и да се изживява като неизлечим патологичен лъжец.
5.Най-вече-погазване и незачитане на личното ми пространство...мразя да се вкопчват в мен и да ме задушават,оставяйки ме с усещането за открадната лична свобода.
Това е.Някои точки се припокриват или са вследствие една от друга,ама карай...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Животните са по-добри от хората хорацио
Иначе да ви кажа - в моето уж елитно даскало по български стандарти - 80 -90% процента от нас -момчетата до 18 годишна възраст се държат като олигофрени и рязарени глигани ;D , а кавалери , такива каквито ги описвате момичетата от форума -да ви кажа често не съществуват
И всеки независимо колко просташки се държи като си намери приятелка се кротва
А не знам някое момиче въобще да има любовна връзка с какъвто и да е човек, но да й харесва - да приказва лоши работи за него
Логичното се случи , женската солидарност срещу Alabalaportokala![]()
Повърхностното мислене, ограничеността, неграмотността, липсата на амбиции, ниското самочувствие, стремежът винаги да е център на внимание - това ме отблъсква у всеки човек. Без значение дали ми е приятел, познат или нещо повече.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Таман ми стана забавно, вие спряхте..
пп. гугълнах 'самец'
Temet Nosce
벨야카