.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 114
    Някои момчета не знаят какво искат , други се мислят за велики , за много пекани , а всъщност за нищо не стават .

Супер фен
    SisiStrange

А така ли било с пантерата. След като не в една тема тема сте спорили можеш ли да ми дадеш линкове към поне 10 такива? Ще чакам да го видя. Това няма да докаже, че не си пристрастна точно в тази тема, но ще покаже, че поне малко се мъчищ да защитиш думите си и автоматично да ти отдам кредит на доверие за останалите недоказуеми факти които твърдиш. Хайде давай ти си. Да не говорим, че ако тръгна да ви ровя мненията ще ти извадя доста повече теми в които сте на 1 мнение и се защитавате и адмирирате.

Втори абзац- явно не схващаш за какво ти говоря. За мене ти си тотален стрейнджър. Айде сега кажи ми защо трябва да вярвам на приказките и с какво това ми показва, че точно ти си златното изключение на форума?

Трети- ето пак. Виждаш, пантерата да използва думата пари. Само не разбрах къде видя да я използвам аз? Напълно излишен. Въпреки, че в днешно време, човек ако няма пари си е кръгла нула и вероятността да си хване приятелка е малка. Факт

Кифла- съгласен донякъде с опредлението, но не всяко момиче което е с неориентирана преценка за мъжете е кифла. И второ какво въобще гарантира, че ако някое момиче не си пада по изброените от мене типове мъже, няма да си хване мъж който пак да я тъпче и прави на парцал? Въпроса е ритуричен, не ми отговаряй.

Ама ти още ли спориш за 30-те лв?

Колкото до за 17-18 годишните поне 20 момичета (жени) между 25-30 години които са с мафиоти гангстери сутеньори и т.н. Както искащ ги наречи. Те дали не са по ориентирани от твоите приятелки. Е? Кой крив кой прав?

Не ми отговори на някои от въпросите…Защо?

PinkPan7her

Пантерке. Поеми дълбоко въздух. Пий една студена вода и тогава пиши мнения, че като гледам какви глупости пишеш лишени от всякакъв смисъл получавам обрив.

Я сега ти вземи да ми кажеш аджеба ти каква се явяваш в живота, че да ме засягаш? Споко нищо лично. Просто си карък. Когато, реша да пиша в тема все твоите мнения ми се изпречват насреща и все са пълни с глупости. Както и да е. Ако се държиш малко по прилично и напишеш мнение като хората може и да се напъна да ти обясня защото мнението с отблъскването е fail. Но като гледам това няма и да стане.

Ах, за приятеля ти. Великия ти приятел който не спря да споменаваш и хвалиш. Ясно ми е що за стока е щом търпи човек който използва изрази като „боли ме фарът” . Да не говорим, че това не е първата тема в която те виждам да използваш такива. И ти твърдиш, че си свястно момиче? Свестните момичета в моя живот имат елементарно възпитание и култура. При тебе май не е така

TheBeliver

Оле мале ако това ти е сериозното. Пак ти казвам чети мненията ми докрай, а не се хващай за определени неща. Е по обвиъс тролинг не бях виждал скоро. Ама ти не си обикновен трол. Мъчиш се да ми пробутваш ефтина ирония.

И като генерално. Пак повтарям. Форумите не са съдилища където да се въвличате в спорове. Защото боравим с трудно или невъзможно за доказване факти. Те са за изразяване на мнения и оформяне на дискусии. Нито вие на мен ще докажете твърденията си, нито аз на вас моите защото обикновено те са базирани на житейски опит. Ние един за друг сме непознати. Всеки може да говори каквото си иска. Кое истина и кое не трудно ще се отсее.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението

TheBeliver

Оле мале ако това ти е сериозното. Пак ти казвам чети мненията ми докрай, а не се хващай за определени неща. Е по обвиъс тролинг не бях виждал скоро. Ама ти не си обикновен трол. Мъчиш се да ми пробутваш ефтина ирония.

Ако беше обърнал внимание на последното изречение в последният ми пост, щеше да забележиш за каква сериозност става дума.

Защо пак заобикаляш темата и зададените въпроси със странни опити за личностни категоризации?

Да, форумът е за изразяване на мнения. Това се прави и в тази тема. И изведнъж се появяваш ти, твърдейки, че изразените мнения по темата са неверни и изразилите тези мнения за позьори. Е кое от написаното в последния ти параграф отговаря на изписаното първоначално от теб?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    SisiStrange

А така ли било с пантерата. След като не в една тема тема сте спорили можеш ли да ми дадеш линкове към поне 10 такива? Ще чакам да го видя. Това няма да докаже, че не си пристрастна точно в тази тема, но ще покаже, че поне малко се мъчищ да защитиш думите си и автоматично да ти отдам кредит на доверие за останалите недоказуеми факти които твърдиш. Хайде давай ти си. Да не говорим, че ако тръгна да ви ровя мненията ще ти извадя доста повече теми в които сте на 1 мнение и се защитавате и адмирирате.

Линкове точно няма да седна да ти търся, защото ни помня заглавия, ни чак толкова се замислям. Най-прясни са ми темите за общата култура, за бавния и бързия секс, имаше преди и други подобни, в които нямаше как да сме на едно мнение. Твърде различни характери сме (поне форумно), че да съм съгласна с нея за всичко. Чаааак да се защитаваме и адмирираме... рядко. За тази тема специално щях да пиша и без поста да беше насочен към нея, а към което и да е момиче. Просто не разбирам ЗАЩО нападаш хора, които си изразяват мнението. И аз, и тя, и още доста момичета казаха, че искат добри момчета, които да нямат просташки речник, да не се държат зле с момичето, да са грамотни и прочие качества. Ти спориш. Не било така, искали сме лоши момчета, падали сме си по не знам си какви, но сме се престрували. И защо? За какво да седна да лъжа какви момчета харесвам в някакъв си форум? Айде някое момиче без приятел или самотно като цяло да се надява да получи хубав имидж и да открие приятели през нета, разбирам. Но и аз, и Пантерата, и The Believer сме хора, които си имат и приятели, и връзки, и достатъчно проблеми настрани от сайта, че да седим да ви впечатляваме. Аз си изказах мнението. И тя също. И колко още хора. А ти се захващаш да спориш. Нима ти по-добре знаеш какви момчета търся и харесвам аз, или тя, или кое да е друго момиче от темата? Да ме познаваш? Да си ме виждал мен или приятеля ми и да знаеш какви са ни критериите?

Втори абзац- явно не схващаш за какво ти говоря. За мене ти си тотален стрейнджър. Айде сега кажи ми защо трябва да вярвам на приказките и с какво това ми показва, че точно ти си златното изключение на форума? Не си длъжен да вярваш. Какво точно очакваш да направя? Да постна моментите ми с моя човек, за да видиш, че е свестен и си го харесвам такъв ли? Или да си постна дипломите и трудовия договор, за да се знае, че не плямпам напразно относно развитие? Няма как да докажеш какъв си на някого през нета. Въпросът е, че не можеш да окачествяваш някого така категорично и да го слагаш в някакви сухи статистики без въобще да имаш какъв да е поглед над живота му.

Трети- ето пак. Виждаш, пантерата да използва думата пари. Само не разбрах къде видя да я използвам аз? Напълно излишен. Въпреки, че в днешно време, човек ако няма пари си е кръгла нула и вероятността да си хване приятелка е малка. Факт. Засичала съм ти и други постове, свързани точно с парите. Аз, за момичета, хванали си гадже заради парите му, не мога нищо да кажа. Приятеля ми не беше богаташ, когато тръгнахме и близо 1 година сме си се обичали и без да ми купува парцалки и да ме води на почивки. Тъй че там мога само да свия рамене и да кажа, че аз момиче, хванало си момче за пари, не познавам. Не, че ги няма. Но аз такава не знам. Явно движа в добри среди.

Кифла- съгласен донякъде с опредлението, но не всяко момиче което е с неориентирана преценка за мъжете е кифла. И второ какво въобще гарантира, че ако някое момиче не си пада по изброените от мене типове мъже, няма да си хване мъж който пак да я тъпче и прави на парцал? Въпроса е ритOричен, не ми отговаряй. Изборът на мъж е свързан, колкото с любов и привличане, толкова и с разсъдък. За мен момиче, което е съгласно да бъде третирано като парцал, не е особено интелигентно и е с много лоша преценка. Всеки може да разбира това, както си иска.

Ама ти още ли спориш за 30-те лв? Ти повдигна въпроса и ти отговорих.

Колкото до за 17-18 годишните поне 20 момичета (жени) между 25-30 години които са с мафиоти гангстери сутеньори и т.н. Както искащ ги наречи. Те дали не са по ориентирани от твоите приятелки. Е? Кой крив кой прав? Не са. Никой, който се замесва в такива каши, не е ориентиран.

Не ми отговори на някои от въпросите…Защо? Като например?

.
    10те букви...
    Последно редактирано от SisiStrange : 04-19-2012 на 18:33
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Отблъсква ме самонадеяността и бековското поведение.
    Привлича ме самоувереността, нормалното поведение на нормален човек, който не е надут, но не е и залупен.
    Ддз.
    Но много ме дразнят бекове и бабаити.
    Кефя се на олдкул джентълмени и кавалери... мм, много мъжкарско.
    И колкото се може мъжът да е по-особен, особняк.

Но както и да е, темата беше за отлбъскване, но аз си казах вече.
    И аз като теб, само дето без т'ва за привличането

anonymous708973
    Guest
    PinkPan7her

Пантерке. Поеми дълбоко въздух. Пий една студена вода и тогава пиши мнения, че като гледам какви глупости пишеш лишени от всякакъв смисъл получавам обрив.

Я сега ти вземи да ми кажеш аджеба ти каква се явяваш в живота, че да ме засягаш? Споко нищо лично. Просто си карък. Когато, реша да пиша в тема все твоите мнения ми се изпречват насреща и все са пълни с глупости. Както и да е. Ако се държиш малко по прилично и напишеш мнение като хората може и да се напъна да ти обясня защото мнението с отблъскването е fail. Но като гледам това няма и да стане.

Ах, за приятеля ти. Великия ти приятел който не спря да споменаваш и хвалиш. Ясно ми е що за стока е щом търпи човек който използва изрази като „боли ме фарът” . Да не говорим, че това не е първата тема в която те виждам да използваш такива. И ти твърдиш, че си свястно момиче? Свестните момичета в моя живот имат елементарно възпитание и култура. При тебе май не е така
    Драги, имам си едно простичко правило - отнасям се с хората така, както те се отнасят с мен. След като ме наричаш "проста овца", съм в правото си да използвам каквито изрази намеря за добре. Ще ме извиняваш.
    Пишеш много, не казваш нищо. След като не щеш да се обосновеш и изказваш велики тези като "мненията ти все са пълни с глупости", аз няма да се занимавам повече. Това с приятеля ми дори няма да го изкоментирам.
    Лек ден.

Най-много ме отблъсква, когато някой се прави на такъв какъвто не е, за да го харесам.Не харесвам глупави, самовлюбени, надути и агресивни момчета.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    отблъсква ме :
    простащината
    правенето на "велик"
    дуенето като паун пред мен
    правенето на глупави забележки
    когато няма акъл и не прави нищо по въпроса защото го мързи и не му пука
    мързелът и непукизма също
    заяждането
    псуването като каруцар
    зверското напиване
    да се прави на нещо което не е само за да ме впечатли :д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аре приключвайте спора, че ми писна.

пп. алабала, като пишеш за мен - винаги в пълен член.
    ВеликияТ ти приятел.
    Последно редактирано от umri : 04-20-2012 на 14:16
    Temet Nosce

벨야카

Задължително трябва да може да ме разсмива и да ме подкрепя когато имам нужда. Отблъсква ме простащината, лошата хигиена и некавалерското поведение. Има и още мн неща, но да не изпадаме в подробности

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    присъствието на пенис.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_
    Отблъскват ме недораслите лигльовци.
    Липсата на всякакво възпитание.
    Крайностите, в които изпадат. (включва и външния вид)

Мега фен Аватара на babity
    Мразя пискливи гласове и дънки, навряни в обувките. Това е непростимо! Иначе... отблъскват ме неориентираност, безхаберие, прекалено безгрижие (което обикновено струва скъпо за родителите), липса на амбици... такива неща. Самовлюбеност. Имам някаква търпимост към шумутевици и пиянско-селски изпъления, но няк'ви мачовщини и побойнически наклонности не ги приемам. Горе-долу това е от раз, за което се сещам.

Град
    las vegas, nevada
    ех тоя @umri бе,

как напряга само, кво го хвалите и кво си го хвали пантерата

съжалявам за офф-а, ама и двамата са яко противни

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от teflondon Виж мнението
    ех тоя @umri бе,

как напряга само, кво го хвалите и кво си го хвали пантерата

съжалявам за офф-а, ама и двамата са яко противни
    Не ми чати ти тук, а ако имаш нещо да ми казваш, ми отговори във фейсбука. Много беше отворен в началото, ама се покри и никъв те няма.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Надути,които се подиграват с хората,тоест избиват по този начин комплексите си.Пълните хора .. в смисъл нямам нищо против тях,но не мисля,че някой с наднорменно тегло би ме привлякал,да има брада..ама не примерно няколко косъмчета,които не се забелязват много ами браада. ;д Да се държат грубо,прекалено много да се грижат за външния си вид (тънки вежди,'фешън'' прически),които се лигавят,които занимават няколко момичета едновременно,мислейки се за ''играчи''.
    Последно редактирано от againstyou : 04-26-2012 на 16:48

anonymous708973
    Guest
    Не ти харесва брада о.О Не говорим за храсталак на лицето, а за добре оформена брада. Не ти харесва
    ТОВА? Омг.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Защо ти се вижда толкова странно? Много хора не харесват брада, не понасят и боцкането от леко наболата, токато аз го обожавам, както и да пипам лице с брада.

Отблъсква ме селско поведение, ДИАЛЕКТ, ниска интелигентност, отблъсква ме и липсата на амбиции, това не само в мъжете, а като цяло в хората, с които контактувам. Отблъскват ме мърльовци, неподдържани хора като цяло, слабохарактерни мъже. Мога да продължа да пиша, но ако се впусна в разсъждения, пак ще стане дълго.
    Не съм изчела мненията, само последните няколко и отговарям директно на заглавието.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Отблъсква ме селско поведение, ДИАЛЕКТ
    Ееее, свАли таа летва две глАви надоле де
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

А тя от къде ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос който трябваше да зададеш и към нея ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа няма да има особен смисъл така като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ именно тази която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95% защото нищо в думите ти (действията) не ми показва че си от изключенията ти както и обратното. Въпрос на гледна точка.

И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Колкото до 17-18 годишните. Ох тцтц заблудата е голямо нещо наистина.

Ах, да. Ти беше онази симпатяга която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.

П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.

Поздрави
    Обичам да чета/слушам мнението на хора, които разсъждават и могат да боравят с широк набор от думи/изрази, които са използвани правилно спрямо правилата на българския език. Радвам се, че все още се срещат такива индивиди.Мерси.
    Не подкрепям нито едната страна на спора, нито другата. Просто ми беше приятно да чета написаното.

Ми тогава хвани няколко книги на български език, та да не се впечатляваш от такива мнения.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

На фона на растящата деградация, която се забелязва в моите връстници, и не само, изчерпателни и обосновани мнения са впечатляващи - да.

И как достигна до извода,че не съм чел ,,български книги,, и пишеш някакви безсмислици, от които нито ти, нито аз имаме полза.
    Бих желал да разбера как стигна до този извод. Ясно и изчерпателно щом си чел/чела ,,книги на български език,, , а аз изглежда не съм.

Щото се впечатли от спазваните правила на българския език, за които не искам да се заяждам, но очевидно не са спазвани като хората в мнението. Нито пък е впечатляващо като изказ. Всъщност, проблемът ми не е с Алабалапортокала (бе и с него е), просто ви е много занижен критерият за качественото, а същевременно критикувате "младото деградиращо общество".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото се впечатли от спазваните правила на българския език, за които не искам да се заяждам, но очевидно не са спазвани като хората в мнението. Нито пък е впечатляващо като изказ. Всъщност, проблемът ми не е с Алабалапортокала (бе и с него е), просто ви е много занижен критерият за качественото, а същевременно критикувате "младото деградиращо общество".
    Точно.
    Да ви имам критерия за качествено.

anonymous708973
    Guest
    Поиграх си малко, за да видиш "грамотното" мнение в действителност.
    Дори не претендирам, че успях да видя и поправя всички грешки.

А тя от къдe ме познава достатъчно добре, че да ми налага някакви интересни характеристики? Това беше 2-рия въпрос, който трябваше да зададеш и към нея, ако беше обективна в мнението си. Но, ти си пристрастна и предубедена да защитиш голямата си форумна приятелка. От тука и разговора започва да рухва. Какво и да кажа, няма да има особен смисъл така, като ти си повлияна от горенаписаните неща. Около себе си не виждаш такова нещо, това го ТВЪРДИШ ТИ, именно тази, която си пристрастна, но това доказва ли нещо? Не, всъщност думите ти нямат никаква стойност. И в крайна сметка форумите са затова. Да се изразяват мнения и образуват дискусии. А не да се въвличаме в спорове за относителни недоказуеми неща, които ковстват време и нерви, но и не се стига до важни градивни изводи и причинно-следствени връзки. Да, ако искам мога да те причисля към тези 90-95%, защото нищо в думите ти (действията) не ми показва, че си от изключенията ти- както и обратното. Въпрос на гледна точка.

И стига с тези кифли вече. Изтъркахте се да се оправдавате за всичко с тях. Не върви вече. Логиката ви е странна- някое момиче харесва лошо момче- автоматично става кифла... После защо потребителите не казват цялата истина в теми като тази и се осланят на свободни съчинения само и само за да се впишат в обществото и да не им бъде лепнат етикета кифла. С което автоматично ще им падне рейтинга или още по-лошо- отхвърлена от обществото. Което не се отразява добре на някой чувствителен тийн.

Колкото до 17-18 годишните. Ох, тцтц, заблудата е голямо нещо наистина.

Ах, да. Ти беше онази симпатяга, която заедно с пантерата се мъчеше да ме убеди, че било невъзможно да давам по 30 лв на ден за храна само защото се наяждате с по- малко. Сега започвам да съжалявам, че отделих 5 минути да напиша това мнение.

П.С.2 Пише се прИчислявам, а не прЕчислявам.

Поздрави.
    Съжалявам, ама явно не подкрепям гледната ти точка, че в пост, в който липсват запетаи пред "който" и "защото", е грамотен. Отделно от това, на моменти имаше ясни граматични грешки, с които не се занимавах.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-28-2012 на 05:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си