Отблъскват ме такива, които псуват без прекъсване и такива, които плюят (леле, ненавиждам някой да ми храчи наоколо. ;х)
- които говорят, говорят, говорят, говорят, говорят, говорят и никога не се усещат, че не са сами и че разговорът се води от двама души. Особено ако говорят пълни глупости, лишени от всякаква мисъл, ей такива най-обичам...
- тези, които на думи са страшно велики, а дойде ли момент да си защитят момичето се свиват и гледат тъпо (дъ, много е кофти - накрая ти е кофти хем от обидата/проблема, хем от спеклото гадже, което веднага след историята отново започва да се пали "ама да видиш какво щях да го направя". дъ, видяхме...)
- прекалено големи нерваци... да, човек може да си изпусне нервите от време на време, ама това да става системно, за някакви пълни дреболии... не, мерси
- и прекалено големи ревнивци... блах. Тук спадат и тези обсебващите, които имат навика да поставят какви ли не забрани тип "Ама няма да излизаш с бфф-то ти, ще излизаш само с мен!". Мдам, разбира се.
- онези, които изобщо не се интересуват от лична хигиена - говорим за елементарно къпане, миене и пране, не за някакви "оххх, трябва да си оскубя веждитиии"
- "The world is mine!"/Аз съм по-по-най! ('ма без покритието...)
- ограничени, тесногръди, неамбицирани, мързеливи, раздаващи се бясно на кючеци и незачитащи други музикални вкусове (към това число влизат и много момичета, 'ма както и да е)
Хм. На първо време това се сещам.
Последно редактирано от shmatarok : 04-17-2012 на 20:54