.
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нека позная, ти не си нито един от трите типа и ти се налага да даваш пари, за да вкараш момиче в леглото?
    Замълчи, моля те, излагаш се с тия смешни статистики. Аз каквото съм имала да казвам, съм го казала. По-важното - имам такъв човек до себе си. Отговаря на всичките ми "изисквания" (които, впрочем, в тази тема не са нищо особено) и е далеч "по-готин" от някъв тежкар. Не знам защо смяташ, че за да отговаряш на написаното, трябва да си задръстен и прочее.

Ама така де... ти не си татуиран бабаит, а си прекрасен човек, ама момичетата не ти обръщат внимание, щото и те не знаят кво искат, нали? Гроздето е кисело. sad.
    Хахаха. Човръкнах те май нещо като гледам колко заплашителна и нервна интонация ползваш. Така е истината боли. И ще те разочаровам пантерке- не позна. Ако трябва да се характеризирам съм от 1 и 3-ти тип по малко. Като имам високи комуникативни умения и високо самочувствие, но не се държа като шут, имам татуси, но не се считам за бабаит . Оттам нататък няма какво да коментирам поредната доза глупости които си наръсила. Като се научиш да интерпретираш правилно това което съм написал тогава ще ми казваш да замълча и съответно ще отговоря на въпросите ти. В противен случай разговора е равносилен на разговор със стена. За разлика от теб си падам по градивни дискусии.

П.С. И по малко хейт, че ще се сбръчкаш, а си хубаво девойче

П.С.2 Позволи сега аз да позная. Ти влизаш в 5-10% златни изключения нали?
    Последно редактирано от Alabalaportokala : 04-18-2012 на 04:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си