Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
PinkPan7her

Пантерке. Поеми дълбоко въздух. Пий една студена вода и тогава пиши мнения, че като гледам какви глупости пишеш лишени от всякакъв смисъл получавам обрив.

Я сега ти вземи да ми кажеш аджеба ти каква се явяваш в живота, че да ме засягаш? Споко нищо лично. Просто си карък. Когато, реша да пиша в тема все твоите мнения ми се изпречват насреща и все са пълни с глупости. Както и да е. Ако се държиш малко по прилично и напишеш мнение като хората може и да се напъна да ти обясня защото мнението с отблъскването е fail. Но като гледам това няма и да стане.

Ах, за приятеля ти. Великия ти приятел който не спря да споменаваш и хвалиш. Ясно ми е що за стока е щом търпи човек който използва изрази като „боли ме фарът” . Да не говорим, че това не е първата тема в която те виждам да използваш такива. И ти твърдиш, че си свястно момиче? Свестните момичета в моя живот имат елементарно възпитание и култура. При тебе май не е така
Драги, имам си едно простичко правило - отнасям се с хората така, както те се отнасят с мен. След като ме наричаш "проста овца", съм в правото си да използвам каквито изрази намеря за добре. Ще ме извиняваш.
Пишеш много, не казваш нищо. След като не щеш да се обосновеш и изказваш велики тези като "мненията ти все са пълни с глупости", аз няма да се занимавам повече. Това с приятеля ми дори няма да го изкоментирам.
Лек ден.