.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Реших да изчета цялата тема и всъщност не притежавам ако не всички поне повечето от тези качества ( перфекти няма ). И все пак в момента съм без гадже , може да е от около месец но все пак И донякъде не съм съгласен с тези неща , защото наистината момичетата си падат по тежкарите повече , отколкото по останалите момчета
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Torn Виж мнението
    Реших да изчета цялата тема и всъщност не притежавам ако не всички поне повечето от тези качества ( перфекти няма ). И все пак в момента съм без гадже , може да е от около месец но все пак И донякъде не съм съгласен с тези неща , защото наистината момичетата си падат по тежкарите повече , отколкото по останалите момчета
    Интересното е, че това никога няма да го чуеш от момче или мъж, на който му върви с момичетата. И нямам предвид тежкари. Макар че то си зависи и от твоята дефиниция на думата.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Интересното е, че това никога няма да го чуеш от момче или мъж, на който му върви с момичетата. И нямам предвид тежкари. Макар че то си зависи и от твоята дефиниция на думата.
    Не знам дали добряците по-трудно схващат идеята или тези, които боготвотрят тежкарството. И в двата случая ще се озориш да обясняваш
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си