- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виииижте какво измислих ^__
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Искам да кажа ,че Тупак е много над Бетовен и Щрудел. И не ги сравнявам , Щрудел никога не може да е на тяхното място.
Ми к'во го разпространяваш като плюнка тогава!?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Тупак е кучка!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Тупак , ако е кучка , ти трябва да си най-долната мастия.![]()
Новото ми нещо ^___
http://kiwi6.com/file/d71469xpcp <3
4XCOKИ
Това беше вече стъпка по-надолу от предишното :/
Заваля дъжд <3
4XCOKИ
Можете да прегледате един велика продукция
http://www.youtube.com/watch?v=wfPYP7pkNsg
Щрудел наистина не ставаш не се газирай!Защо го качващ тук жадна за внимание ли си?И в караокето не спря да пееш а сега и почна да свириш научи се първо направи нещо сложно което да си заслужава и тогава го пусни не само да се излагаш макар че ти свикнахме вече. / нищо лично, не се заяждам изказвам мнение\
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
лол ама вие какво очаквате?! Никъде, никога не съм споменавала дори, че правя нещо сериозно, че ме бива и т.н.
Да не пусне човек нещо ей така за фън!
Това, че не мога да пея, свиря, рисувам, снимам, правя шпагат (добре, това почти го мога) и т.н, не значи, че ще спра да правя всичките тея неща, които ми доставят удоволствие!
Как ме карате да наспамя на всякъде със себе си с най-грозните/фалшиви и несполучливи неща значи. ^^
4XCOKИ
къде ти доставя удоволствие да правиш този шпагат ми стана интересно?![]()
Кат мен не можете!На йогата правя конкуренция по пластика на треньорката. *инлъв*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Хубаво правите с тея шпагати. Аз подкрепям ;d
Перифразирам те:
Ще сравня две неща.
Първото е това, което съм видял за 2Pac по публичния му имидж и съм го възприел все едно той е бил напълно неподправен без да съм го виждал на живо никога.
Второто е преценката ми за човек, когото не познавам нито грам, но си го представям, знаейки че е всепризнат като много добър изпълнител на класическа музика и че е живял преди няколко века. Убеден съм, че е точно това което си представям, а не някакъв съвсем различен, нищо че двете неща които знам за него са слабо свързани с личността и може да е всякакъв.
Очевидно, първото ми харесва много повече.
На базата на горното сравнение съм твърдо убеден, че 2Pac е много по-добър като човек от Бетовен.
////////////////////////////////////////
И затова номинирам този пост за фейл на годината (за Кофата). И без това няма много кандидати.
Едит: сега като се замисля, дори сигурно несъзнателно си вкарал образа на кучето Бетовен в преценката си за Бетовен, нищо че нямат връзка. Не те обвинявам че си го направил несъзнателно, а че се доверяваш толкова на преценка, която прави такива глупости.
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 04-20-2012 на 20:14
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Само , че никой не го боли фара , ти какво номинираш. Трябва да ти е пределно ясно , смятам?
Аз ти казвам толкова работи , които е направил 2Pac , не Бетовен ами целия свят не може , не може да има вече втори като него. Бетовен по цял ден не е излизал от тях , само композирал музика , за това не ми говори....
аха ок
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga