- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виииижте какво измислих ^__
глух човек ще ми сравнявате с 2Pac , вие сте ненормални. И преди 1000 години глух човек ще пише музика , дори не се знае дали ги е писал той. Както сега излиза , че Шекспир също е мошенник.
Прост , не прост , 2Pac за своето време е много голям , ама МНОГО!
Брат и аз да се изкажа - Бетовен е признат от доста повече хора, отколкото 2pac. Феновете на Бетовен са такива заради музиката, а тези на 2pac - заради начина му на живот.
Мога да кажа че без прогресията на Бетовен в музиката малко или много сегашната музика нямаше да е в същия вид.
Дори и Хип-хопа/рапа биха били повлияни :>
ПРИЗНАТ Е ТОЯ БОКЛУК ЩОТО ИДВА ОТ АРИСТОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА , 2PAC ИДВА ОТ ГЕТОТО , АКО РАЗМЕНИМ МЕСТАТА ТУПАК ЩЕ Е НА СВЕТЛИНИ ГОДИНИ!
САМО , ЧЕ Е ТУКА ТЕЯ ПСЕТА НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ.
НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ , АМИ ОТ BROOKLYN ИДВА ЧОВЕКА! РОДЕН В ЗАТВОРА , ИЗОБЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!
ДОКАТ ОНИЯ СИГУРНО Е ПОЗНАВАЛ КРАЛСКИ СЕМЕЙСТВА!
БЕТОВЕН ДА СЕ РОДИ В BROOKLYN , ДАЛИ НЯМАШЕ ДА Е КУЧКА НА НЕКОЕ НЕГРО!
Последно редактирано от NightGuardian : 04-20-2012 на 20:28
Убий простака с мълчание!
пей си, пей си тъпчооо
нанананананананананана
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чувствам се задължен да кажа, че ако не си знаел 2 факта за Бетовен, то са били 10, и то все неща, които въобще не му описват личността. Забелязах колко устоително добавяш рандом факти за него.
ОМГ Ю МАД?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Гардиан не се репчи толкова. Както каза адаша тва са рандом факти и не вярвам че нито ти, нито някой друг би могъл да предвиде сценария, в който си разменят местата.
АХАХХАХА много ще е епик да има клипче където Тупак свири класика на пиано, а Бетовен рапира![]()
Не съм ли прав , че мястото от където идваш , има значение?
От България не може да се издигнеш , какво остава да си черен от гетото! И въпреки това да те знаят милиони по света? Да направят холограма на теб , нима това не е ГОЛЯМ ЧОВЕК? За мен е по-голям от Бетвон и от който и да е....
Тъп , мъп това е положението.
Последно редактирано от NightGuardian : 04-20-2012 на 20:36
Не. Прост пример.
Джон Атанасов - Роден в селце с по-малко от 200 души и в бедно семейство. А какво е постигнал...
А сина на френския финансов министър лежи в пандела за трафик на наркотици...
Да , ама това е 1 човек! Мислиш ,че ще имаш същата съдба? Жестоко се лъжеш....
Защо да не?
Кичука принципно го водят най-пропадналия квартал в Пловдив ако не и в по-големи мащаби...
Но съседа в момента работи в Майкрософт.
Един много доверен приятел по-надолу сега работи като мениджър асемблация на HP България, а в съседния блок живееше момче, което беше измислил подобрение или нов вид слънчева батерия. - Не съм много сигурен.
Примери бол - стига да имаш желание.
Но не ги знае никой. За това ти говоря. Джон Атанасов е един и един ще си остане.Както 2Pac ,както Бетовен , едва ли ще има хора вече , които да ги стигнат! Просто това са едни гений.
Няма значение. Аз ти говоря за успяли хора от нищото, а не за популярност.
Сигурен съм и че ще има и такива примери, който да те опровергаят - просто аз не ги знам или в момента не се сещам.
Да работиш на заплата , за теб е успял човек?
Много неща не ти са ясни в този живот още Wax-чо![]()
Че само заради парите, ли мислиш че са успяли?После кой имал да учи.
Аз по-скоро ти говоря за отговорните постове който са поели, или най-малкото за изобретението на младото момче :>
АХАХХХАХАХ в Майкрософт какво си мислиш ,че работи само той ли ? Или други в хюлит пакъра е само той? Нито само те имат тея пари , нито са само те с тази професия.
И в днешно време човека с парите е успял човек.
Като ти спрат кранчето вашите и ти ще започнеш да мислиш само за парите.
Пък ledenakrasota слуша в тях си Бетовен и се мисли за умна. Не излезнала веднъж през живота с 10-20 различни човека да поконтактува малко с тях на една маса да разбере какво кухо парче е. На форумната сигурно за пръв път излиза с толкова хора.
Че нашите "са ми спряли кранчето" от 3 години някъде и разчитам на алтернативен метод на сдобиване с пари. :>
Водещи асистенти в Майкрософт по света има към 600-700. Приблизително са толкова и мениджърите на HP. И това говорим за два доказали се гиганта в ИТ областта. Този коеф. е доволен на фона да кажем на 5 милиарда образовани...
Поне разбираш , искам да те питам не са ли ти направили хората зверския сайт. Погледни му функциалноста само - http://rapgenius.com/
оо да. Рапгениус ги признавам - даже имам рег там. Доста успяло сайтче и добре направено от техническата страна. Има хубава поддръжка и доволен сървър :>
Направо сайта при регистрацията те поздравява с Wassup![]()
Няма Hi , hello-мелоу![]()