- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Виииижте какво измислих ^__
изниква ми заглавие на Шмит, а именно Quand je pense que Beethoven est mort alors que tant de crétins vivent
със здраве! или peace, yo!
АХАХАХАХА ама продължава да се закопава значи :d
Иначе е хубаво да пазиш детското в себе си.
Щрудела може да бъде и доста сериозна стига да иска.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тя просто иска да изглежда невинна мила и добричка като ангелче.. може да бъде и мръсница, може да бъде сериозна, можа да бъде лигава, може да бъде квато си иска но предпочита всички да я мислят за умно, красиво, момиче което е запазило детското в себе си а и размерите са и подходящи за това(нищо лично много си ти е хубаво телцето просто си малко нисичка)
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Може би си прав.
Всъщност май си.
Ако ме мислят за мръсница ще ме е срам. Искам да кажа, че (виж звездичката*) Редовно ме бъзикат точно с това, че съм изглеждала мила и не знам си каква, но кой знае каква съм и бла бла. Мисля, че това е някак лично. Тук мога да съм всичко, но ъъ на живо ми е трудно да се разопаковам пред някой.
*Кожа на душата. — Както костите, мускулите, вътрешностите и кръвоносните съдове са обвити от кожа, която прави външния образ на човека поносим, по същия начин и поривите, и страстите на душата са забулени от суета: тя е кожата на душата, финес на срама. Повечето хора не се срамуват да си мислят мръсни неща, но се срамуват дълбоко, като си представят, че ги смятат способни на такива мръсни мисли.*
4XCOKИ
4XCOKИ
Щрудел не знае изобщо къде се намира в тоя свят.![]()
Познавам един критикар, точно като теб. Винаги ще критикува, винаги ще каже, че нещо е зле, винаги ще мрънка и винаги ще обижда. Никога няма да ти каже "браво, хубаво е, харесва ми, етц".. Разликите ви са, че ти боготвориш 2пак, а той чалгата и има женски характер, което за момче е ужасно.
За втори път: Ти си точно като досадна бабичка седнала пред блока да бели семки и да коментира с негативизъм радостите и нещастията на съседите си. Ти си като мрънкащо лапе, което дава зор на майка си и баща си. Ти си като лимонена семка в окото. Като досадна едра шарка и зидар на селски тоалетни, напъващ се да построи небостъргач и да убеди архитекти, че е професионалист.
Сега отивам да си пържа картофи и да ям нездравословно след 20:00 часа.
4XCOKИ
Ако това е тролене , значи съм доста добър.
Написа 20 реда за човек дори който не познаваш.
Който иска да узнае малка част от Tupac , може да гледа - http://zamunda.net/details.php?id=114705&hit=1
Как няма да е , като тази група е сформирана от 2Pac и всичко , което знаят дължат на него
Направо изкачат с OUTLWAZ по телевизията , оръжия няма дерт. Казват ти ,че са извън закона , пред хората , пред правителството , пред медиите. Голямо влияние е имал![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 04-22-2012 на 11:28
това ли е единствения филм за него?
LovEsIckk
Мъжко съм !
ама ей на тоя клип изглеждат много насрани всичките само 2рас рулира http://www.vbox7.com/play:7549560d
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
за изкуствени може би да, малко но кво ми пука?! ЦСКА ПАК БИЯТ) ако Лудогорец паднат от Ботев Враца в което се съмнявам защото Враца ще продадът мача нали пак се класираха в А група на тях не им е важен мача, ще видиш! А ако и Левски паднат тогава вече ще си оградя тази датичка в календара ;д
LovEsIckk
Мъжко съм !