И на връщане заваля и трябваше да си взема такси. Казчвам се аз в някакво oт тия копърките и въобще не се усетих

Мегалукс ли, нещо такова беше.
По същество: Шофьорът беше очевидно скинарче, на около 19-20, ама голям хубавец, същият като WAX

Русичък, беличък със сини очички. Казах му накъде да тръгне. Гледаше ме лошо, защото беше мъжествен. Аз като типично софийско гейче не можах да спра да го гледам този хубав люлински тигър, фен на Левски. Той се усети, че го зяпам и ме погледна мъжествено с мъжествения си злобен поглед. Аз му се усмихнах като мазен педал, тогава той натисне рязко педала на газта, аз се уплаших много и започнах да се представлявам като крещя като жена. Той вика: "Споко, че иначе ще ти строша нежните пръсти". Аз му викам: "абе спри бе, страх ме е, моля те, ще се насе*а от страх". Той: "млъквай, гейче нежно!". Докато пищях женски не усетих, че всъщност промени посоката и се отби на някакво междублоково прострасство в Дружба 4. Аз му викам: "що ме доведе тук". А той само си свали панталонките къси, от които се подаваха обръснатите му мъжествени крака. Аз му викам: "няма да ти духам, не съм гей". Той вика: "Няма, да ми духаш, а ще ми лапаш". Аз: "Ама то е същото". Той: Не е същото, айде докато не съм се отказал". И аз, кво да правя, почнах да му лапам. После той посегна към панталона ми да ми го разкопчае. Аз му викам: "ааа, не давам. Г*за ми е само за сране. В дупето не давам!" Той: "Няма да те е*а в г*за бе, а във вагината". Аз му викам: "ама аз нямам вагина!" Той: "Трай ма пу*ко". Аз се уплаших да не ме набие е млъкнах. Той ми започна да ми духа и ми направи най-хубавата сви*ка, която някога са ми правили!

После ме закара до нас безплатно и ми даде номера му утре да ме закара някъде, ако искам, демек пак да се е*ем