.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Разбрахме, че си ненаситен.
    НенаситнА! Ку*ва съм, когато става въпрос за анални приключения и се представлявам като жена в такива ситуации Нека ви е ят!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    И на връщане заваля и трябваше да си взема такси. Казчвам се аз в някакво oт тия копърките и въобще не се усетих Мегалукс ли, нещо такова беше.

По същество: Шофьорът беше очевидно скинарче, на около 19-20, ама голям хубавец, същият като WAX Русичък, беличък със сини очички. Казах му накъде да тръгне. Гледаше ме лошо, защото беше мъжествен. Аз като типично софийско гейче не можах да спра да го гледам този хубав люлински тигър, фен на Левски. Той се усети, че го зяпам и ме погледна мъжествено с мъжествения си злобен поглед. Аз му се усмихнах като мазен педал, тогава той натисне рязко педала на газта, аз се уплаших много и започнах да се представлявам като крещя като жена. Той вика: "Споко, че иначе ще ти строша нежните пръсти". Аз му викам: "абе спри бе, страх ме е, моля те, ще се насе*а от страх". Той: "млъквай, гейче нежно!". Докато пищях женски не усетих, че всъщност промени посоката и се отби на някакво междублоково прострасство в Дружба 4. Аз му викам: "що ме доведе тук". А той само си свали панталонките къси, от които се подаваха обръснатите му мъжествени крака. Аз му викам: "няма да ти духам, не съм гей". Той вика: "Няма, да ми духаш, а ще ми лапаш". Аз: "Ама то е същото". Той: Не е същото, айде докато не съм се отказал". И аз, кво да правя, почнах да му лапам. После той посегна към панталона ми да ми го разкопчае. Аз му викам: "ааа, не давам. Г*за ми е само за сране. В дупето не давам!" Той: "Няма да те е*а в г*за бе, а във вагината". Аз му викам: "ама аз нямам вагина!" Той: "Трай ма пу*ко". Аз се уплаших да не ме набие е млъкнах. Той ми започна да ми духа и ми направи най-хубавата сви*ка, която някога са ми правили! После ме закара до нас безплатно и ми даде номера му утре да ме закара някъде, ако искам, демек пак да се е*ем
    ХАХАХАХАХАХАААААААААААААА ААААААААААААхаха ЕНЕНЕНЕ;Д:Д: БРАТ... ужассс...заради тебе трябва да си трия монитора от смях вече :хахаха даде номера си вика да се ебм (rрофл):Д:Д:Д

Педеруго мръсна от София ли си да те утрепем някъде? Мазен гейски балък, да умреш дано.

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    ХАХАХАХАХАХАААААААААААААА ААААААААААААхаха ЕНЕНЕНЕ;Д:Д: БРАТ... ужассс...заради тебе трябва да си трия монитора от смях вече :хахаха даде номера си вика да се ебм (rрофл):Д:Д:Д
    Mи тъй де, все пак му се е*е на момчето Неговите скинове дружки явно не го задоволяват така Макар, че доста опитен беше, може и да си е играл с някой от тях на ако ти покажеш твоя, аз ще ти покажа моя, в кенефите на стадиона, преди някой мач на вечното дерби

Цитирай Първоначално написано от Nikolow1993 Виж мнението
    Педеруго мръсна от София ли си да те утрепем някъде? Мазен гейски балък, да умреш дано.
    Oт София съм аз, бейби западната чааааст

http://vbox7.com/play:2bb05d95

Banned Голям фен
    Mи тъй де, все пак му се е*е на момчето Неговите скинове дружки явно не го задоволяват така Макар, че доста опитен беше, може и да си е играл с някой от тях на ако ти покажеш твоя, аз ще ти покажа моя, в кенефите на стадиона, преди някой мач на вечното дерби
    хаха.Омекнаха ли ти краката за да го измислиш това

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    хаха.Омекнаха ли ти краката за да го измислиш това
    В смисъл?

Мега фен
    От София е наритайте му канчето на тоя гаден пендел
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    От София е наритайте му канчето на тоя гаден пендел
    Aко може и малко да ме пое*ат - ще се радвам

Banned Голям фен
    Aко може и малко да ме пое*ат - ще се радвам
    Брат ти си някъф супер зле ;д немога си го обесня хахаха

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    НенаситнА! Ку*ва съм, когато става въпрос за анални приключения и се представлявам като жена в такива ситуации Нека ви е ят!
    Вместо да си го представяш, го направи реалност - направи си операция за смяна на пола. Ще ти отива.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Вместо да си го представяш, го направи реалност - направи си операция за смяна на пола. Ще ти отива.
    Не искам! Искам да съм педал и дразня всички с пискливото си гласченце, меките си китки и разкрачената си походка

Не искам! Искам да съм педал и дразня всички с пискливото си гласченце, меките си китки и разкрачената си походка

Ооххх, и аз съм същото нежно гейче, като теб, с нежни ръчички, меки китчици, нежно телце, пискливо гласче, като момиченце съм нежничък и много обичам да лапам с малката си уста на мъжкарите големите членове. Винаги съм жената в секса, понеже пишленцето ми е мъничко и не представлява интерес за никой. В къщи винаги съм с женски дрехи, красиви роклички, полички и копринени и сатенени блузки и с токчета и гримиран, но само в къщи, понеже на вън ме е страх, че ще ме набият. Обичам да правя всякакви женски неща и обичам да плача, понеже съм нежно момиченце с малко пишленце )) Ооооххххх!

Казах ли Ооооохххх? ))

И ооооооооооооххххх!!!
    Последно редактирано от sissyboy : 07-07-2012 на 12:50

Ти пък си недодялан грубиян! Засрами се, как може да казваш "да умреш дано"? Не те е срам!

Миличък, малко си неграмотен! Не е "ят" а "яд" и не "представлявам", а представям, мило коте! )) Цунки!!!
    Последно редактирано от sissyboy : 07-07-2012 на 13:02

Искам всичките скинари на света, 1 не ми стига!

Внимавай какво си пожелаваш, не искай всички скинари на света, че те повечето са грубияни, които биха те били, а не е*али. А и да те е*ат не е желателно, понеже са злобни и жестоки и няма да са нежни с теб. А ти си нежна душичка и ако те минат група скинари и ще приличаш на парцал, ако оцелееш.

Искам всичките скинари на света, 1 не ми стига!
    И на връщане заваля и трябваше да си взема такси. Казчвам се аз в някакво oт тия копърките и въобще не се усетих Мегалукс ли, нещо такова беше.

По същество: Шофьорът беше очевидно скинарче, на около 19-20, ама голям хубавец, същият като WAX Русичък, беличък със сини очички. Казах му накъде да тръгне. Гледаше ме лошо, защото беше мъжествен. Аз като типично софийско гейче не можах да спра да го гледам този хубав люлински тигър, фен на Левски. Той се усети, че го зяпам и ме погледна мъжествено с мъжествения си злобен поглед. Аз му се усмихнах като мазен педал, тогава той натисне рязко педала на газта, аз се уплаших много и започнах да се представлявам като крещя като жена. Той вика: "Споко, че иначе ще ти строша нежните пръсти". Аз му викам: "абе спри бе, страх ме е, моля те, ще се насе*а от страх". Той: "млъквай, гейче нежно!". Докато пищях женски не усетих, че всъщност промени посоката и се отби на някакво междублоково прострасство в Дружба 4. Аз му викам: "що ме доведе тук". А той само си свали панталонките къси, от които се подаваха обръснатите му мъжествени крака. Аз му викам: "няма да ти духам, не съм гей". Той вика: "Няма, да ми духаш, а ще ми лапаш". Аз: "Ама то е същото". Той: Не е същото, айде докато не съм се отказал". И аз, кво да правя, почнах да му лапам. После той посегна към панталона ми да ми го разкопчае. Аз му викам: "ааа, не давам. Г*за ми е само за сране. В дупето не давам!" Той: "Няма да те е*а в г*за бе, а във вагината". Аз му викам: "ама аз нямам вагина!" Той: "Трай ма пу*ко". Аз се уплаших да не ме набие е млъкнах. Той ми започна да ми духа и ми направи най-хубавата сви*ка, която някога са ми правили! После ме закара до нас безплатно и ми даде номера му утре да ме закара някъде, ако искам, демек пак да се е*ем

Мило, извадил си късмет, че скинаря е бил гей, иначе приключението ти нямаше да завърши добре за теб. Аз лично скинарите ги смятам за много опасни, страшни са ми просто, бих се напишкал в компанията на такива хора (говоря за истинските скинари, а тоя явно не е бил точно от тях) и на твое място нямаше да посмея да го гледам предизвикателно, колкото и хубав да е, понеже, нали ти казах, страшни са ми такива хора, а щях да си седя мирничко и кротичко на седалката и то даже на задната седалка (като ползвам такси и сядам винаги отзад, като жена, все пак отпред е по-опасно). Любопитно ми е, като ти даде номера си, ти звънна ли му? Имахте ли още приключения? Би ли пожелал да се видим с теб и да се запознаем? Аз също съм от "западната част".

Супер фен Аватара на skornex
    Ти си по-зле от гей бе нека ти го кажа нежно (ГМО или по точно мутирало педалче)
    F$@k suicide silence!

Цитирай Първоначално написано от skornex Виж мнението
    Ти си по-зле от гей бе нека ти го кажа нежно (ГМО или по точно мутирало педалче)

Оххх! Не те разбирам. Какво имаш предвид, казвайки, че съм по зле от гей? Аз съм си просто нежно гейче. Какво ГМО? Не съм мутирало педалче, а просто педалче и си го казвам без притеснение. Момиченце с пишленце! Какъв ти е проблема?

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sissyboy Виж мнението
    Оххх! Не те разбирам. Какво имаш предвид, казвайки, че съм по зле от гей? Аз съм си просто нежно гейче. Какво ГМО? Не съм мутирало педалче, а просто педалче и си го казвам без притеснение. Момиченце с пишленце! Какъв ти е проблема?
    Искаш ли да правим секс

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Искаш ли да правим секс
    Ами зависи. По принцип бих искал, но много зависи какъв си.....Аз съм много претенциозен и си падам само по нежни мъже и искам само нежно да ме обладават и ако си грубиян, не бих желал да имам нещо общо с теб.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sissyboy Виж мнението
    Ами зависи. По принцип бих искал, но много зависи какъв си.....Аз съм много претенциозен и си падам само по нежни мъже и искам само нежно да ме обладават и ако си грубиян, не бих желал да имам нещо общо с теб.
    О, аз не съм грубиян, даже одеве в конкистадор казаха, че съм много миличък

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    О, аз не съм грубиян, даже одеве в конкистадор казаха, че съм много миличък
    Какво е конкистадор, миличък? Сори, че не знам. Кажи ми, моля те!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си