.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    (към момичетата)
    1. Бихте ли потърсили момчето първи? -Да ,бих.
    2. Как обичате да започвате разговор? -С някаква забавна тема.
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? -Обичам да ме търси до толкова,че да не си писнем.
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? -Мда и съм го правила.
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? -Не...
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? -Ами ...зависи от самите хора.Аз предпочитам той да ме потърси.
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? -Зависи дали иска да бъде търсен от мен.
    8. През какъв период от време търсите момчето? -Ъм... когато не сме се чували няколко дена примерно,зависи от етапа на взаимоотношенията.
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? -Да,случва ми се често.
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. -Всякакви теми.Така се опознаваме по-добре.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    (към момичетата)
    1. Бихте ли потърсили момчето първи? Разбира се, глупаво е само да седиш и да го чакаш. Но ако примерно 3 поредни пъти аз му пратя съобщение първа, спирам и чакам.
    2. Как обичате да започвате разговор? С как си. От отговора разбирам дали дадения човек има желание да говори или не.
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Не всеки ден, намирам го за изморително.
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? Да
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Не
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? Ако е само и единствено единия, значи нещо не е наред
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2-3
    8. През какъв период от време търсите момчето? 2-3 дена
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? Не
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива.
    Обичам да се смея. Така че си измисляме наши си глупости и истории на които да се смеем. За това разбира се, трябва чувствата за хумор да си пасват, което не винаги е лесно.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от yordans Виж мнението
    (към момичетата)
    1. Бихте ли потърсили момчето първи?
    Бих,разбира се.
    2. Как обичате да започвате разговор?
    Поздрав+някоя дума за последната ни раздумка,примерно.
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден?
    М,не държа да ми бърника в личното пространство-втория вариант ме устройва идеално.
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи?
    Защо не?
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща?
    Може...
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи?
    Тц.
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче?
    Зависи как отговаря на търсенията ми.
    8. През какъв период от време търсите момчето?
    Когато ми залипсва-различно е.
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния?
    Случвало ми се е...
    10. Любими тези за разговор с момче и идеи за такива.
    Зависи.Много бих се зарадвала,ако момчето притежава склонност към философстване,има логическо мислене,споделя интересите ми или има желание да ми говори за неговите,също-да си разказваме интересни минали случки,бъдещи планове и т.н. Да си разправяме шегички и всякакви смехорийки-също...
    Изобщо-за почти всичко би ми било интересно да си говоря с едно момче.

Споделете и някои други неща, ако се сетите. В последно време рядко го има директния контакт и това 'да му/й пиша ли, да не му/й ли пиша' е често задаван въпрос.
    ..................................
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

1. Бихте ли потърсили момчето първи? Правя го ..
    2. Как обичате да започвате разговор? Харесвам по необичайните начини, но не мога да измислям ;сс за това започвам с едно Здравей или пък го питам нещо :
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Колкото се може по често предпочитам да ме търси
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? Не, не виждам нищо лошо просто не съм от този тип момичета..
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Мисля,че не ..
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? ДА определено,въпреки,че в повечето случеи пиша първа ;с ;д !
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2, после чакам той да ме потърси
    8. През какъв период от време търсите момчето? Зависи от това дали имам нещо да му казвам, но не е много често
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? ДА
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. ММ.. всички теми са интересни стига да го харесваш самите теми не са от важно значение .

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    1. Бихте ли потърсили момчето първи?ами да но да не стане така че съм преследвачката
    2. Как обичате да започвате разговор?както падне обикновено с шега/бъзик за нещо
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден?ами да но ако е всеки ден ще започна да се крия защото ще ми бъде досадно чак
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи?дам в повечето случаи аз съм иницияторката за първата слеща иначе ще чакам до безкрай
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща?не ,освен ако ме е поканил-да
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи?в повечето случаи предпочитам да е взаимно -един път аз един път той
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2
    8. През какъв период от време търсите момчето?ден-два понякога повече де :д
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния?ооо да че чак се ядосвам ако само съм аз
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. Нещо от което разбираме и двамата и имаме твърдо мнение по въпроса но и измисляне и фантазиране също са ми любими...само да не е нещо отегчително от което не разбирам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от yordans Виж мнението
    1. Бихте ли потърсили момчето първи?
    Да, защо не?
    2. Как обичате да започвате разговор?
    Зависи от човека, от това в какви отношения съм за момента с него, от настроението ми .. много са факторите.
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден?
    Умерено.
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи?
    Ако много съм го харесала по - скоро бих намекнала.
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща?
    На мнение съм, че в началото ако му покажа ясно какво искам от него, то би следвало след срещата той да ми покаже, за да съм наясно какво следва от тук нататък.
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи?
    Дали ще е само заради галенето на егото или признак на по - голям интерес от страна на търсещия си е от значение.
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче?
    Може би 2, макс 3. Ако не видя промяна, бих спряла.
    8. През какъв период от време търсите момчето?
    Не знам. Зависи от случая.
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния?
    Винаги. хаха
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива.
    Както дойде.
    десет букви ..

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    1. Бихте ли потърсили момчето първи? да,няма нищо лошо в тава
    2. Как обичате да започвате разговор? зависи от момента и човека,както и от настроението ми
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? да
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? да
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? ами не,но бих писала закачлив смс
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? ами не
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 1 път и ако не остана доволна НЕ повтарям
    8. През какъв период от време търсите момчето? зависи
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? да,много пъти
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. ами не знам,каквото ми дойде от вътре

Град
    София
    1. Бихте ли потърсили момчето първи? Ако имам подозрения, че проявава интерес, да.
    2. Как обичате да започвате разговор? Каквото дойде, но винаги с усмивка.
    3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Ако сме на етап само приятелство веднъж на 1-2 дни е предостатъчно. Повече от това става дразнещо.
    4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? ДА.
    5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Не.
    6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? Зависи от ситуацията. В повечето случаи - не.
    7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? Веднъж мах.
    8. През какъв период от време търсите момчето? Зависи какви сме.
    9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? НЕ
    10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. Случки, филми, новини, музика, книги - няма тема, която да не ми е интересна, стига и човекът да ми е интересен.

1. Обичате ли когато момичето първо ви пише/ звънне? Да, разбира се.
    2. През какъв период от време е нормално момичето да ви търси според вас, за да не е досадно? Ако я харесвам няма граници.
    3. Има ли значение изобщо дали (ако се занимавате) тя ще ви потърси първа или вие нея? Има. Принципно аз търся първи, но няма да е зле и тя да покаже малко интерес, за да не се чувствам досаден.
    4. С какво обичате да започвате разговора? Здравей, как си, какво прави днес...
    5. С какво обичате момичетата да започват разговора? Все тая. Да започне ми стига.
    6. След среща колко време изчаквате преди да пишете/ звъннете на момичето? Зависи как е протекла срещата. Ако са прехвърчали искрите - още вечерта. Ако ли не - след 1-2 дена.
    7. Ако не харесате момиче бихте ли я потърсили отново? Не.
    8. Позитивно или отрицателно ще реагирате на това, ако момиче ви покани да излезете? Позитивно.
    9. Какво бихте показали на момичето, ако вече НЕ се интересувате от нея? Бих й казал , че не се интересувам от нея.
    10. Любими теми за разговор с момиче и идеи за такива. Ако не е някое кухо парче винаги може да се говори за нещо (освен гримове, депресии, клюки и тн) коли, жени, пари, политика, история, Барак Обама и тн.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си