- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой първи трябва да потърси другия?
(към момичетата)
1. Бихте ли потърсили момчето първи? -Да ,бих.
2. Как обичате да започвате разговор? -С някаква забавна тема.
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? -Обичам да ме търси до толкова,че да не си писнем.
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? -Мда и съм го правила.
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? -Не...
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? -Ами ...зависи от самите хора.Аз предпочитам той да ме потърси.
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? -Зависи дали иска да бъде търсен от мен.
8. През какъв период от време търсите момчето? -Ъм... когато не сме се чували няколко дена примерно,зависи от етапа на взаимоотношенията.
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? -Да,случва ми се често.
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. -Всякакви теми.Така се опознаваме по-добре.
(към момичетата)
1. Бихте ли потърсили момчето първи? Разбира се, глупаво е само да седиш и да го чакаш. Но ако примерно 3 поредни пъти аз му пратя съобщение първа, спирам и чакам.
2. Как обичате да започвате разговор? С как си. От отговора разбирам дали дадения човек има желание да говори или не.
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Не всеки ден, намирам го за изморително.
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? Да
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Не
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? Ако е само и единствено единия, значи нещо не е наред
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2-3
8. През какъв период от време търсите момчето? 2-3 дена
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? Не
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива.
Обичам да се смея. Така че си измисляме наши си глупости и истории на които да се смеем. За това разбира се, трябва чувствата за хумор да си пасват, което не винаги е лесно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
1. Бихте ли потърсили момчето първи? Правя го ..
2. Как обичате да започвате разговор? Харесвам по необичайните начини, но не мога да измислям ;сс за това започвам с едно Здравей или пък го питам нещо :
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Колкото се може по често предпочитам да ме търси
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? Не, не виждам нищо лошо просто не съм от този тип момичета..
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Мисля,че не ..
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? ДА определено,въпреки,че в повечето случеи пиша първа ;с ;д !
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2, после чакам той да ме потърси
8. През какъв период от време търсите момчето? Зависи от това дали имам нещо да му казвам, но не е много често
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? ДА
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. ММ.. всички теми са интересни стига да го харесваш самите теми не са от важно значение .
1. Бихте ли потърсили момчето първи?ами да но да не стане така че съм преследвачката
2. Как обичате да започвате разговор?както падне обикновено с шега/бъзик за нещо
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден?ами да но ако е всеки ден ще започна да се крия защото ще ми бъде досадно чак
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи?дам в повечето случаи аз съм иницияторката за първата слеща иначе ще чакам до безкрай
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща?не ,освен ако ме е поканил-да
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи?в повечето случаи предпочитам да е взаимно -един път аз един път той
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2
8. През какъв период от време търсите момчето?ден-два понякога повече де :д
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния?ооо да че чак се ядосвам ако само съм аз
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. Нещо от което разбираме и двамата и имаме твърдо мнение по въпроса но и измисляне и фантазиране също са ми любими...само да не е нещо отегчително от което не разбирам
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1. Бихте ли потърсили момчето първи? да,няма нищо лошо в тава
2. Как обичате да започвате разговор? зависи от момента и човека,както и от настроението ми
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? да
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? да
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? ами не,но бих писала закачлив смс
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? ами не
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 1 път и ако не остана доволна НЕ повтарям
8. През какъв период от време търсите момчето? зависи
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? да,много пъти
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. ами не знам,каквото ми дойде от вътре
1. Бихте ли потърсили момчето първи? Ако имам подозрения, че проявава интерес, да.
2. Как обичате да започвате разговор? Каквото дойде, но винаги с усмивка.
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? Ако сме на етап само приятелство веднъж на 1-2 дни е предостатъчно. Повече от това става дразнещо.
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? ДА.
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? Не.
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? Зависи от ситуацията. В повечето случаи - не.
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? Веднъж мах.
8. През какъв период от време търсите момчето? Зависи какви сме.
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? НЕ
10. Лщбими тези за разговор с момче и идеи за такива. Случки, филми, новини, музика, книги - няма тема, която да не ми е интересна, стига и човекът да ми е интересен.
1. Обичате ли когато момичето първо ви пише/ звънне? Да, разбира се.
2. През какъв период от време е нормално момичето да ви търси според вас, за да не е досадно? Ако я харесвам няма граници.
3. Има ли значение изобщо дали (ако се занимавате) тя ще ви потърси първа или вие нея? Има. Принципно аз търся първи, но няма да е зле и тя да покаже малко интерес, за да не се чувствам досаден.
4. С какво обичате да започвате разговора? Здравей, как си, какво прави днес...
5. С какво обичате момичетата да започват разговора? Все тая. Да започне ми стига.
6. След среща колко време изчаквате преди да пишете/ звъннете на момичето? Зависи как е протекла срещата. Ако са прехвърчали искрите - още вечерта. Ако ли не - след 1-2 дена.
7. Ако не харесате момиче бихте ли я потърсили отново? Не.
8. Позитивно или отрицателно ще реагирате на това, ако момиче ви покани да излезете? Позитивно.
9. Какво бихте показали на момичето, ако вече НЕ се интересувате от нея? Бих й казал , че не се интересувам от нея.
10. Любими теми за разговор с момиче и идеи за такива. Ако не е някое кухо парче винаги може да се говори за нещо (освен гримове, депресии, клюки и тн) коли, жени, пари, политика, история, Барак Обама и тн.