- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой първи трябва да потърси другия?
Споделете мнението си по тези въпроси:
(към момчетата)
1. Обичате ли когато момичето първо ви пише/ звънне? Чак да обичам.. На принципа съм, че който проявява интерес, той търси другия. Обикновено аз го правя. Чеша ми самочувствието малко, но не държа на жеста.
2. През какъв период от време е нормално момичето да ви търси според вас, за да не е досадно? Не е само до търсенето, а цялостното досаждане. Ако ми досажда по принцип, ще прелее чашата с редовното търсене. Ако ми обръща по-малко внимание, а момичето ми харесва, ще се радвам да ме потърси по-скоро. И най-вече уважавам смислените приказки, така че при първата причина (която може да е да се чуе с мен) може да ме потърси. Цялата работа не работи на точно определени времеви интервали, че да засича с часовник.
3. Има ли значение изобщо дали (ако се занимавате) тя ще ви потърси първа или вие нея? Мисля, че горните отговори го обясниха. Гледам да не се замислям върху това и не водя отчет кой-кого е търсил.
4. С какво обичате да започвате разговора? С каквото ми е направило впечатление в момента или каквото ми занимава съзнанието по принцип. Обикновено питам нещо.
5. С какво обичате момичетата да започват разговора? С нещо провокативно.
6. След среща колко време изчаквате преди да пишете/ звъннете на момичето? Ми.. жените май са ми го набрали. По принцип много закъснявам със звъненето, щото все си намирам няква друга работа или пък забравям и ги търся рядко. Не ми се налага да чакам изкуствено.
7. Ако не харесате момиче бихте ли я потърсили отново? Не мисля.
8. Позитивно или отрицателно ще реагирате на това, ако момиче ви покани да излезете? Позитивно, дори да не я харесвам и да се наложи да й откажа.
9. Какво бихте показали на момичето, ако вече НЕ се интересувате от нея? Здрасти. Не се интересувам от теб, защото...
10. Любими теми за разговор с момиче и идеи за такива. Залагам на спонтанност.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.