- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой първи трябва да потърси другия?
1. Бихте ли потърсили момчето първи? да, стига да не го правя винаги аз
2. Как обичате да започвате разговор? зависи, в повечето случаи нещо небрежно като 'съп' примерно
3. Обичате момчето да ви търси постоянно или често, но не всеки ден? определено не постоянно, просто да си личи, че се сеща за мен от време на време
4. Бихте ли поканили момчето на първа/ втора/ следваща среща първи? не, това не е моя работа. мога да му намекна, но не и да поканя. съжалявам, старомодна съм
5. Бихте ли звъннали на момчето първи след среща? чак да звъня не, но бих му писала ако е минало добре
6. Мислите ли, че има значение кой на кого пише/ звънне първи? хубаво е момчето да поема инициативата, но не е фатално ако и момичето го направи
7. Колко пъти подред бихте потърсили момче? 2, не обичам да се моля и да ставам нахална, ако има интерес ще направи нещо по въпроса
8. През какъв период от време търсите момчето? не си засичам
9. Случвало ли ви се е да искате да потърсите момчето, но да мислите, че той трябва да е този който е активния? мда
10. Любими тези за разговор с момче и идеи за такива. както се случи, не си ги подготвям предварително
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук