- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да правя свирки
а бе тва космополитан е най-болното списание ...бахти и статиите , само ви надъхват и супер феминистки насъждения ... ако се водите по съветите на това списание за живота си ,,,
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
А какво точно правиш Димитра? Не съм съгласен, че проблемът е в теб.
Ако го правиш само с уста, без ръце, трудно ще стане работата. Трябва с едната ръка да си го хванала леко и да я движиш напред-назад. Но не силно, без да стискаш. С другата ръка може да му хванеш леко нежно топките - поне при мен това винаги дава резултат.
И естествено, пробвайте да го правите заедно - хвани му кура и нека той хване твоята ръка и я движи. През това време може да му пърхаш леко с езиче по главичката. А може и да му предоставиш напълно инициативата, да го оставиш да те "чука" в устата.
Значи хващаш с две ръце и опъваш! Щом се зачерви, плюеш отгоре и отиваш да свариш един фасул. Кат' се върнеш, си го хапвате боба двамцата!
ИМАМ ЕДНА МНОГО ХУБАВА РЕЦЕПТА ЗА БОБ ПО МАКЕДОНСКИ .. ВЗИМАШ БОБА И ГО СЛАГАШ ДА СЕ ВАРИ ... ДА СЕ ВАРИ ОКОЛО 10 МИН ... ВАДИШ ГО И СМЕНЯШ ВОДАТА .... ДАБАВЯШ МЕРУДИЯ..... КОГАТО БОБА Е ГОТОВ ВЗИМАШ СЪДА В КОЙТО ГО ВАРИШ И ГО ИЗХВЪРЛЯШ - СЛЕД ТОВА ВЗИМАШ ЕДНА ЛУКАНКА И СЕ НАЯЖДАШ !!
С времето ще се научиш. Практика ти трябва.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
казваш без нападки но това е просто невероятно глупаво. с всичкото си уважение към теб, като човешко същество, но трябва да си невероятно тъпа дори да ти минава мисълта да скъсате защото ти не можеш да му лапаш и лижеш х*я. толкова ли ти е акъла, виж ако сте заедно само заради едното (или повече) чукания друг въпрос, ИЗБИЙ СИ ОТ ГЛАВАТА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СКЪСВАТЕ само защото не можеш да му го лапаш, невероятно тъпо е :Р:Р
Na jaaaaa!!![]()
То па много трудно ЛАПАШ.. и толкова НО.. можеби те е ГНУС.. затова не можеш да си играеш с.. Мъжкото "Достойнство":P
Хмм.. абе предполагам, че има и нещо на психологическа основа, защото като се замисля, и аз не мога да правя свирки!Просто аз лично не се чувствам удобно и следователно, не правя нищо
Единствено се отпускам ако е 69, защото знам, че и той е зает с нещо и няма да е толкова съсредоточен в/у това какво правя аз..
Така че се успокой, не си единствена, но да ти кажа последната ми връзка беше 2 години и половина и въпреки ,че не мога да правя свирки, са ме молили за тях..
![]()
Изобщо да не се успокоява, а да се научи, какви са тия глупости?
Съвсем сериозно ви казвам, че това е умение, което ще ви трябва много повече в живота отколкото формулата за електромагнитна индукция, алгоритъма за решаване на параметрично уравнение или дължината на северната ни граница. Следователно, си заслужава усилията и времето, вложени в усвояването на това умение, за разлика от времето, което ще вложите, за да наизустите нещо малоумно, което ще забравите след 2 седмици.
Взимай частни уроци от кака Саши![]()
Никой не е научен![]()
Хм аз не казвам, да не се учи... И аз съм на твоето мнение, и също имам желание да се науча примерно, но просто има някои неща и на психологична основа смисъл... Трябва аз самата да имам голямо желание, за да се чувствам добре и да се справям добре съответно...![]()
Голяма част от жените толко не могат сами да се адаптират към обстоятелствата, че все трябва някой да ги предразполага, ако ще да става на въпрос за това да се почешат. Като каже "не се чувствам удобно" и въпросът е приключен. Намират се в такова състояние, от което видиш ли не съществува сила да ги изведе. Пък току-виж ти хрумне малко да се позамислиш, защо някои хора го възприемат за нормално и го правят при обстоятелствата, в които ти би отказала, може и да си разчупиш представата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Доста силно включване на Пантерата.![]()
Welcome to the Jungle...