.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Повече от фен Аватара на Scarface_
    а бе тва космополитан е най-болното списание ...бахти и статиите , само ви надъхват и супер феминистки насъждения ... ако се водите по съветите на това списание за живота си ,,,
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    А какво точно правиш Димитра? Не съм съгласен, че проблемът е в теб.

Ако го правиш само с уста, без ръце, трудно ще стане работата. Трябва с едната ръка да си го хванала леко и да я движиш напред-назад. Но не силно, без да стискаш. С другата ръка може да му хванеш леко нежно топките - поне при мен това винаги дава резултат.

И естествено, пробвайте да го правите заедно - хвани му кура и нека той хване твоята ръка и я движи. През това време може да му пърхаш леко с езиче по главичката. А може и да му предоставиш напълно инициативата, да го оставиш да те "чука" в устата.

КАК ША НЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ СВИРКИ ... ЗАСРАМИ СЕ ....

Значи хващаш с две ръце и опъваш! Щом се зачерви, плюеш отгоре и отиваш да свариш един фасул. Кат' се върнеш, си го хапвате боба двамцата!

ИМАМ ЕДНА МНОГО ХУБАВА РЕЦЕПТА ЗА БОБ ПО МАКЕДОНСКИ .. ВЗИМАШ БОБА И ГО СЛАГАШ ДА СЕ ВАРИ ... ДА СЕ ВАРИ ОКОЛО 10 МИН ... ВАДИШ ГО И СМЕНЯШ ВОДАТА .... ДАБАВЯШ МЕРУДИЯ..... КОГАТО БОБА Е ГОТОВ ВЗИМАШ СЪДА В КОЙТО ГО ВАРИШ И ГО ИЗХВЪРЛЯШ - СЛЕД ТОВА ВЗИМАШ ЕДНА ЛУКАНКА И СЕ НАЯЖДАШ !!

Мега фен Аватара на Hilary_
    С времето ще се научиш. Практика ти трябва.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FearFactory2012 Виж мнението
    ИМАМ ЕДНА МНОГО ХУБАВА РЕЦЕПТА ЗА БОБ ПО МАКЕДОНСКИ .. ВЗИМАШ БОБА И ГО СЛАГАШ ДА СЕ ВАРИ ... ДА СЕ ВАРИ ОКОЛО 10 МИН ... ВАДИШ ГО И СМЕНЯШ ВОДАТА .... ДАБАВЯШ МЕРУДИЯ..... КОГАТО БОБА Е ГОТОВ ВЗИМАШ СЪДА В КОЙТО ГО ВАРИШ И ГО ИЗХВЪРЛЯШ - СЛЕД ТОВА ВЗИМАШ ЕДНА ЛУКАНКА И СЕ НАЯЖДАШ !!
    Хубава рецепта!!!

Град
    selo Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от dimitra Виж мнението
    Не знам какво да правя .. да спра ли да му правя, да продължавам и да се опитвам докато стане и да се надявам да има търпение, да скъсаме, защото наистина много го харесвам и искам да му е добре.. просто се чувствам много тъпо всеки път в който не се получи.
    казваш без нападки но това е просто невероятно глупаво. с всичкото си уважение към теб, като човешко същество, но трябва да си невероятно тъпа дори да ти минава мисълта да скъсате защото ти не можеш да му лапаш и лижеш х*я. толкова ли ти е акъла, виж ако сте заедно само заради едното (или повече) чукания друг въпрос, ИЗБИЙ СИ ОТ ГЛАВАТА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СКЪСВАТЕ само защото не можеш да му го лапаш, невероятно тъпо е :Р:Р
    Na jaaaaa!!

То па много трудно ЛАПАШ.. и толкова НО.. можеби те е ГНУС.. затова не можеш да си играеш с.. Мъжкото "Достойнство" :P

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хмм.. абе предполагам, че има и нещо на психологическа основа, защото като се замисля, и аз не мога да правя свирки! Просто аз лично не се чувствам удобно и следователно, не правя нищо Единствено се отпускам ако е 69, защото знам, че и той е зает с нещо и няма да е толкова съсредоточен в/у това какво правя аз.. Така че се успокой, не си единствена, но да ти кажа последната ми връзка беше 2 години и половина и въпреки ,че не мога да правя свирки, са ме молили за тях..
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

anonymous708973
    Guest
    Изобщо да не се успокоява, а да се научи, какви са тия глупости?
    Съвсем сериозно ви казвам, че това е умение, което ще ви трябва много повече в живота отколкото формулата за електромагнитна индукция, алгоритъма за решаване на параметрично уравнение или дължината на северната ни граница. Следователно, си заслужава усилията и времето, вложени в усвояването на това умение, за разлика от времето, което ще вложите, за да наизустите нещо малоумно, което ще забравите след 2 седмици.

Banned Фен
    Взимай частни уроци от кака Саши

Никой не е научен

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изобщо да не се успокоява, а да се научи, какви са тия глупости?
    Съвсем сериозно ви казвам, че това е умение, което ще ви трябва много повече в живота отколкото формулата за електромагнитна индукция, алгоритъма за решаване на параметрично уравнение или дължината на северната ни граница. Следователно, си заслужава усилията и времето, вложени в усвояването на това умение, за разлика от времето, което ще вложите, за да наизустите нещо малоумно, което ще забравите след 2 седмици.
    Много правилно.

И вземете да се научите да ги правите както трябва. Не е само нагоре надолу с устата..

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хм аз не казвам, да не се учи... И аз съм на твоето мнение, и също имам желание да се науча примерно, но просто има някои неща и на психологична основа смисъл... Трябва аз самата да имам голямо желание, за да се чувствам добре и да се справям добре съответно...
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Голяма част от жените толко не могат сами да се адаптират към обстоятелствата, че все трябва някой да ги предразполага, ако ще да става на въпрос за това да се почешат. Като каже "не се чувствам удобно" и въпросът е приключен. Намират се в такова състояние, от което видиш ли не съществува сила да ги изведе. Пък току-виж ти хрумне малко да се позамислиш, защо някои хора го възприемат за нормално и го правят при обстоятелствата, в които ти би отказала, може и да си разчупиш представата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Много правилно.

И вземете да се научите да ги правите както трябва. Не е само нагоре надолу с устата..
    Покажи ни де!

И аз съм съгласна с Пантерката.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Доста силно включване на Пантерата.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Цитирай Първоначално написано от Loondy Виж мнението
    То па много трудно ЛАПАШ.. и толкова НО.. можеби те е ГНУС.. затова не можеш да си играеш с.. Мъжкото "Достойнство" :P
    Май май си е баш така.Отпусни се !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си