- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за тройка!
Здравейте,
с моя приятел и едно друго момиче ще правим тройка. Въпросът ми е следният. Ако той я чука нея с кондом и после мен и се редуваме и т.н. Ако тя има някакви болести могат ли да се предадат чрез кондома, някакви бактерии например?!
Естествено, що за въпрос ?! Направо ме изумявате понякога.
е ква е тая тройка "изчука първо нея" аха той ебе първата точи се ебе втората и така докат не капне или не стане както с Вазов
Не, не. Бактериите са възпитани монахини и се не катерят по уйове.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това е един от основните проблеми на тоя вид начинание. Трябва 2-те с различни презервативи и т.н. Че дори и да правите орална двете момичета, пак може да се заразите.
бе глупости що не се изследвате преди тва
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
е вие като сте решили да правите тройка, вземете си изберете някоя със сифилис, гонорея и спин в едно.. или от улицата ще я хванете?
Може, да. И ти препоръчвам, ако сте го решили да седнете и да прочетете някоя и друга статия за секса, а след това да обясниш на приятеля ти, че е много важно да сменя презерватива.
Дори и да сменя презерватива, по-добре отидете тримата и си направете по един тест, нищо не ви пречи![]()
ако не знаеш, с това се има предвид "случаен човек"
пояснявам- хубаво е да е някоя позната, за която знаят, че не е бъкана с болести
Именно, да си вземат някоя, която не се ебе без презерватив. Просто имах предвид да не някаква непозната, която е спала с 50 човека и е доста вероятно да е прихванала нещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щом толкова те е страх да не хванеш нещо му кажи да ,,изчука,, първо теб... Толкова ли е трудно ...
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.