- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спирали на AVON
Коя спирала да си взема? Чудех се между тазиии тази
![]()
(извинявам се, че линковете са такива, просто не знам как да качвам отделно снимки)
Последно редактирано от Cucko0 : 04-18-2012 на 15:16
Аз ползвам първата и е много добра.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Някой ако е ползвал тази жълтата нека да сподели,на мен ми изглежда че добре разделя миглите
Аз съм имала 1 вата харесваше ми ...
За втората не знам ,сигурно и тя ще е хубава
и двете ги имам,но superSHOCK харесвам повече .
Последно редактирано от Cucko0 : 04-18-2012 на 15:17
Hostis Honori Invidia
то четчиците им ми изглеждат почти еднакви?!
едва ли има огромна разлика
то и двете са прехвалени в каталога и снимките на моделите са много добри и миглите им са супер и на двете, обаче нали знаете, че не винаги стават така като на снимката и исках мнение на хора, който са ги ползвали. За сега съм се навила за жълтата, защото пише , че издължава, а другата е за обем и аз имам една за обем... така , че ще изчакам да видя мнението на някой който е ползвал и жълтата (roll)
от коментарите до сега разбирам, че сте по-доволни от синята,отколкото от жълтата, така че сигурно няма да се двоумя...![]()
На мен пък синята не ми хареса. Много бързо изсъхна. А пък жълтата не съм я ползвала.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
1 .. много я харесвам
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
Ползвала съм първата и е добра
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.