.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

otslabvane i celylit

Здравейте на всички,всякакво мнение по темата се приема имам няколко въпроса
    1. Кои храни изгарят мазнините на корема,какво да правя за да стегна корема до юли месец малко от малко
    2.Започна да ми се прави целулит на дупето,не е много,но се чудя с какво да го махна освен с диета тичане фитнес тренировки какви храни изгарят и мазнините по бедрата и дупето както и кои храни се борят с целулита ,ако може някакви съвети мнения предложения всичко се приема! Мерси предварително,а да кажа може и на лично съобщение да ми пишете.Незнам дали точно тука трябда я добавя тази тема ама съм нова в сайта,така че,ако има проблем предварително се извинявам

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Няма храни, с която да слабеем. В противен случай, всички щяхме да сме с перфектни тела, близко е до акъла, нали?
    Ако само се храниш без движение - резултат никакъв. За да черпи тялото ни от мазнините, му е нужен кислород, повече от необходимото - по време на кардио. Така те се окисляват и в резултат, както ние казваме - се топят.
    За целулита си прави масажи с утайка от кафе и си вземи антицелулитен крем/гел.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз си мисля,че карането на колело помага.Въпреки,че дупето ми е голямо нямам целулит ,а мои приятелки дето са в пъти по слабички от мен имат,но почти не спортуват както аз например карам колело всеки ден по гребната.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си