.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    В мекото и удобно легълце с лаптопа в мен. Единственият звук, който се чува е чуруликането на птичките от отворения прозорец (защо не спят )

Повече от фен Аватара на prinncess
    Седя си пред компютъра, с разхвърляни учебници на бюрото и гледам мач.
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    стоя на скърцащия стол;д ии лаптопа е пред мен естествено. Стаята ми е подредена ,навън духа вятър и пече слънце.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

седя си на стола с пусната щайга с слушалки ,говоря с френд, слушам музика. (в нас)
    Навън слънцето залязва бавно , притворил съм си прозореца , метнал съм си дрехите на леглото... (навън)
    Облечен съм с червена тениска, шорти с шарки на трева (weed).(облекло)

Супер фен Аватара на lqlq89
    Опънала съм се на леглото, лаптопа е на краката ми и слушам как вали. Облякла съм си и една горничка, че днес е хладно.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Вънка е жега,седнал съм на седалката,лаптопа на таблото,около мен е пълно с хора,един готви друг яде,пие,играят карти,аз си хапвам и пийвам в камиона слушам музичка,и ще играя карти след малко

Мега фен Аватара на Colouring
    Леглото ми е оправено, но на него има хиляди неща. Разпръснала съм някакви книги и списания. Имах намерението да ги оправям. Диванът изглежда удобен. На него има няколко цветни възглавници,които сякаш ме приканват. :Д Прозорецът е отворен - чувам как вали. Донякъде е успокояващо. Аз седя по турски, хванала съм си косата, и се топля в анурака си. До мен има празна чаша от кафе, а музиката тихичко си свири в унисон с настроението ми е момента.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Седя пред компа и обновявам постоянно сайта на МОН за да видя дали са излезли отговорите от днешните матури

Работна - бюра, компютри,...нерви, тъпи колежки...

Мега фен Аватара на Dagichka
    на стола пред компютъра съм, до мен ТВто работи и гледам с едното око Четири сватби, пуснала съм лампата, но и щорите са ми леко отворени и виждам навън какво е грозно сиво и мокро ;д

навън вали, аз съм си на топло, заобиколена от творческия хаос на стаята си и разцъкваща форуми като никога

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Седя на оправеното си легло в стаята си, пред лаптопа си, поставен върху раклата, която пък е до леглото. Навън е дъждовно, но пък не вали. Мокро е. Температурата вътре е нормална. Аз съм гол нагоре, надолу съм с анцунга ми на пума. На леглото на сестра ми има мой отворен учебник и чантата й, на мойто има разни глупости. Това, което чувам е бученето от кутията на компа.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

В момента вали брутално , компа е пред очите ми (монитора) , чудя се дали да си науча за утре

Супер фен
    Град
    Germany
    Излегнала съм се на дивана,с нетбука върху краката ми,навън пече,по телевизора дават некъв филм който не гледам.Вратата към терасата е отворена,сестра ми току що разля чаша бира на масата,май намокри дистанционното,майка ми донесе кърпа за да почисти.

Отворен прозорец понеже пече,студен чай пред мен,слушам музика и се чудя какво да правя...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Щракам си с мишката, гледам Disney Channel, папагалите ми чуруликат весело, навън пече слънчице .. Майка ми готви боб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Подпряла съм си се на разхвърляното бюро, чувам как майка ми говори с баба в хола, а баща ми готви нещо, което мерише много приятно. Забелязвам, че бойлера още не е загрял, а нямам търпение да си ударя един душ преди лягане.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен
    Късно вечерта е, навън вали много дъжд, пиша си с приятелка по скайпа и умирам от скука.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Легнала съм си на едното от двете легла.
    В стаята ми е доста студено (днес пак беше 9 градуса), но за мен няма нищо по-хубаво от това да спя на отворени прозорци и да се сгуша в одеялото.
    Ръцете ми замръзват.
    Лампите са угасени, освен нощната.
    До главата ми стоят безброй статии на английски, които трябва да съединя в един реферат и да преведа на немски. Трудно, но вече имам опит. Чаша с кафе и Das letzte Gefecht ме чакат да затворя лаптопа.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    03:20...след около 3 часа трябва ставам, а още не съм легнал лампите изгасени, прозореца отворен, че ми е много горещо...впрочем лягам след 10 минути, така че лека от мен <3

Повече от фен Аватара на babati
    хавлия и чехли на земята

легло персон и половина, което ми е късо и тесно
    на земята има хавлия , шапка и чехли
    на бюрото има всякакви учебни боклуци от писане на курсов проект
    32 инчов лцд телевизор окачен на стената с надпис проверете сигналния кабел от изваден хдми кабел от по-ранъчно гледане на стъклен дом (нелегално изтеглен)
    на шкафа има зареден газов пистолет с много брутални патрони с лютив газ за агресивни направо мечки го дават че трябва да изгони останал така от нощното ми излизане за сладко срещу евентуални нападащи или имащи нещастието да ме залаят песове
    Лежа си слаптопа на майка ми (купих и го за нова година пълно дърво с двуядрен процесор, но без камера и с труден за натискане спейс, защото моя се развали и нямам компютър в нас и и го взех нейния докато се оправи моя и докато ми стои накорема си мисля наистина ли са толкова вредни ел магнитните излъчвания от безжичната мрежа)

отворен прозорец и съхнеща възглавница на стол
    над мен има луминисцентна лампа

на тавана има хартиени топченца
    Последно редактирано от babati : 06-07-2012 на 03:59

Повече от фен Аватара на babati
    x7aZzy

въпрос на гледна точка е дали е студени
    аз зимата спя на отворен прозорец, а на 9 градуса си махам чорапите, че ми е топло

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Седнала съм по турски на стол до компютъра, брат ми гледа нек'во детско по TV-то. Мисля си, че трябва да ида да подредя стаята си, но хич не ми се оправя

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Навън е ужасна жега. Както и у нас. Повече от това обаче не мога да се съблека.. Ей ся ставам. Лаптопа е върху мен, телефона ми не се зарежда. Ужасно е разхвърляно. Има балони по земята, леглата не са оправени, гардероба ми е ужас, килима ми седи до терасата. Мразя да ми е разхвърляно, скоро ще си подредя.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Аз съм вкъщи на леглото с широко отворен прозорец за да влиза чист въздух .Лаптопа пред мен слушам любимата си песничка ,кефя се и си мисля за лятото !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си