- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложно е !!!!
Здравейте.
Да ви кажа не съм малък, но не съм и с голям опит в любовта.
Въпроса ми е малко глупав но да питам: Напоследък се се срещам с едно с две момичета приятелки са си.
Аз познавам едното от много години от деца са знаем и контактувам с нея.
Тя все ми звъни ела да се видим и като се срещнем е с винаги с въпросното момиче по което адски си падам. Говорим си няма преграда между нас но все ситуациите са сложни и няма как да и поискам телефона или пък да я поканя на среща.
Уместно ли ще е ако и поискам номера и от приятелката![]()
плс помагайте пичове
Не и ако не си сигурен, че момичето има нещо към теб. Иначе нищо не ти пречи щом нейната приятелка е и твоя да опипаш почвата.
Щом ти е приятелка, защо не ?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Нз да не стане нещо кофти.
Просто следващият път като се видите й поискай номера. Какво пък толкова сложно има? Не й искаш бъбрек.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз пък се чудя тази дето на тебе ти звъни, често ли го прави? Защото си мисля че може да се окаже, че тя те харесва и ако решиш да се зарибяваш с нейната приятелка, и то става един любовен триъгълник... Mind fucked.
На твое място, ако ми дава сигнали, ще й искам телефона пред приятелката ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен приятелката урежда срещите заради тази която харесваш. Давай смело. Със сигурност една от 2-те е за теб.
ами преди да се запозная с това момиче тя почти неми звънеше онзи ден подхвърли без да иска, че ако не била приятелката и нямало хич да ме вика и млъкна нещо накова.
май е е такава работата
Взимай й номера на оная следващия път и това е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Благодаря ви много на всички.))))))))))))))
Ясно значи тая дето ти звъни, те вика заради другото момиче, следващия път и взимаш телефона, и предполагам нататък знаеш какво да правиш.![]()
Ммммхм.....
"сложно е" -- немаш проблеми ей сега щи го изпростя:
Кажи на най-добрата си приятелка ,че исакаш да шибаш майка и след което се обади на тая дето харесваш и и кажи че има големи конски зъби , дълга изсъхнала като слама коса и не на последно място дебел гъз като на даскалката ми по информатика...
Двете ще останат очаровани от тези комплименти затова можеш после да им купиш по един букет с четен брой цветя :P
доста брутално но ще свърши работа
Както казаха преди мен, взимай номера от приятелката и тва е. Успех.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
няма няма утре ще го взема лично и ще я поканя да излезем
много е проста даже... е не по-проста от теб разбира се. Единствения простак който виждам си ти...Вземи си тури ауспух на кола в гъза и накарай оня да даде газ и глей кво шоу става
Ако бях на твое място, щеше да ме е срам да говоря пред хора.
По - добре е да й поискаш номера лично.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥