- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Първи път
след всички тези хубави историйки поне и аз да разкажа за моята първа целувка с език, понеже не помня преди дали съм се целувала както се целуват момиче и момче (освен в градината ама то не се брои). Бях 4 или 5 клас (мътни са ми тия работи) и бях нова в класа. Всички ми се кефеха, а две момчета (после станаха 3
) ме харесваха. Един ден времето беше много хубаво, беше преди зимата, и ни бяха пуснали от последните 3 часа. Отидохме на площада на центъра, той е до училище, оставихме си раниците при майката на едно от момчетата, които ме харесваха. Тогава ходех с единия от тях, казваше се Иван. Гонехме се, качвахме се на фонтаните, а после решихме и криеница да играем, беше започнало да се стъмнява. Иван и аз все се криехме заедно
и само си бягаме ние и той ме дърпа в едно забутано място и седнахме на някакво голямо стъпало. Гледахме се там, кефехме се и накрая ме целуна и дори и език ми пусна и аз бях само О.о ''Ййееееееееесссссс..."
Той винаги си е бил малко перверзник и по тази причина се целувахме като невиждали и до края на играта
след това ходехме дълго, а след това ходих с второто момче за малко, а през целия 7 клас ходих и с третото момче. И все още се поздравяваме и сме приятели. Абе детската любов си е най-хубава...
![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same