Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
втф? ;О
Аз мисля, че съм казвала.
Тъкмо бях навършила 16, мислех, че никога няма да имам гадже, бях емо, той беше на 17. ^^ Беше някаква никаква ваканция от една седмица, преди 7 май (защото тогава се целунахме за пръв път и ъъ 'тръгнахме'...)
И през тая една седмица постоянно си пишехме, признахме си, че се харесваме и всеки казваше как иска да гушне другия, пращахме си любовни емотки, преди това си се усмихваме в училище, а се запознахме в училищния форон... хаха... омг :> *настръх* А преди тая ваканция имаше безплатни прегръдки, организирани от моя милост и тогава го гушнах за пръв път. АЗ. Страхливата. Беше на 17 март, защото тогава гаджето на една съученичка има рожден ден и е риби, а моя милост разбииира се, че знае зодиите на всички около себе си, ноо да не се отклоняваме от темата дами и господа.
Та писахме си ние ваканцията и видиш ли, дойде деня, в който на следващия ден сме на даскало (6 май. Тогава баща му пък има имен ден) И за да не се чувстваме неловко в даскало, при все че сме си казвали колко си се харесваме, реших за пръв път, въпреки страха си да отида при него. Той не знаеше ест, беше изненаада. Беше към 13:00 часа и той имаше няква работа по центъра и му писах смс "кога се прибираш", съответно той ми отговори и си направих сметка кога да изляза и да ида пред входа му (живеем много близо един до друг...) Та излязох много по-рано, защото половин час се чудех и треперех, но все пак излязох, стигнах, седнах на пейката и зачаках. Нервна, трепереща, чак лошо ми стана хаха и след няма и 10-15 мин го виждам да слиза от тролея. Съвсем ми падна сърчицето в петите. Като ме видя беше много учуден и му се хвърлих на врата и толкова силно го гушнах/стиснах, че сигурно си е помислил "втф, тая призрак ли е видяла О.о?!", но ми се зарадва де. Обиколихме блока два пъти, държейки се за ръчичка, гушнати, после пак се върнахме на същото място, говорихме си, аз не бях на себе си, понеже за пръв път се разхождах с някой за ръчичка. Та показах му нещо на телефона си и той ми го взе и почна да ми разглежда снимките/картинките ^^ и имах от онея лигавите тип "на бас, че не можеш да целунеш собственика" и видях, че я гледа точно нея и се изплаших и си взех телефона, а той ме погледна усмихнато, каза само: "Мога!" и си пъхна езичето в устата ми, а аз гледах така О.О. Беше много странно, студено и лигаво, но не и неприятно ^^. Умрях от срам и се гушкахме, а после ме беше срам да се целуваме пред хората и като цяло да се целуваме :О

И тъй.
а кога за пръв път се еба :/