- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Първи път
Първата... пф, тя не беше много яка. Бях на летен лагер и малко след нас пристигнаха и едни украинци. И такам, няколко дни си седяха, аз дори не знаех какво представляват (шляех си се наляво-надясно, изобщо не ги отразявах). След това едната вечер реших все пак да си остана и понеже всяка вечер се организираше някаква измислена дискотека отидох там с едни други момичета. Бяха дошли и украинците и се запознахме с тях и малко по малко се разтанцувахме. Лепна ми се един симпатичен, смисъл, наистина доста симпатичен, и си танцувахме. След това щяха някъде да ги водят през нощта, та дойде едно бусче да ги вземе и преди да се качи ме целуна. Честно казано не ми хареса особено. Беше някакво прекалено настойчиво и сякаш се е очаквало да го направи и заради това. Още повече, че не си говорихме мн мн преди това заради езиковата бариера, понеже не говореше мн мн английски, а и не можех да си организирам езика да офоромя правилно думите, така че беше много повърхностно всичко.
Втората ми беше по-прекрасна, въпреки че и при нея имах леко опиянение.
Беше на същия този лагер два-три дни след това. Момчето многомного го харесвах, но нищоне беше станало между нас и тогава не знаех защо (след това разбрах и това още една дълга история, нвм) Та както и да е, беше последна вечер, всички бяха пийнали и ние с него седим и си танцуваме нещо, по едно време останахме само двамата май. И както си танцувахме нещо се наведох назад и като се вдигнах и ме целуна. Беше много мило и приятно и аадски много ми хареса. Някакво нежно и ах :д
Така че всъщност това си смятам за първа целувка.
а, да, бях на 13
Всъщност найнай-първата ми целувка беше с момиче
и като се замисля всичките ми такива преживявания за били под лекото влияние на алкохол
Аз <3 алкохол!
ок
//не ме бива в разказването, соре