- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Първи път
Първата ми целувка не беше много яка, мда и моята. С едно момче на моята възраст се запознахме в даскало, започнахме да си пишем и си станахме дружки, в последствие той се оказа, че ме харесва почнахме с една прегръдка и тогава и аз не разбрах как, ама се оказа, че сме завързали връзка. Излязохме в един парк, седнахме на една пейка и той ми залепи една доста гадна целувка...(началото на 9 клас)
Тааа с него скъсахме заради едно др момче, което пък много харесвах и първата целувка с него ми подкоси крачката...Ако не се лъжа бяхме на гробищата май, на разходка (омг много дарк период от живота ми хахах). Вече застудяваше и пак бяхме излезли на разходка там. И аз по един суичър (идея нямам да се пише тая дума) пък той с яке и на мене ми стана студено де и той беше кавалер и ми отстъпи якето си, което пък миришеше на зелена малиция (която и до днес си остава любимия ми мъжки парфюм, като го подуша и подскачам). Суичърът ?!?!?! ми миришеше на неговия парфюм и бррр... Та след като с него си признахме, че изпитваме симпатии един към друг, целувката си дойде от самосебе си и в стомаха ми тогава пърхаха пеперудки....мдааа...мили спомени...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...