LOL Супер готини спомени.
Моята първа целувка беше в 7 клас с един батко.
Тренирам си аз и изведнъж гледам един пич, някакъв като типичните ъндърграунд скейтъри в София, седи и ме чака горе на терасата над залата ни. Бяхме си писали може би 1-2 дни и той ми беше споменал, че ме харесва. А аз играя,подскачам, радвам се и изведнъж виждам него и сърцето ми слезе в петите! Качих се горе след тренировката ни и след нас имаше баскетболисти, което много добре си спомням, защото май си харесвах един.. И седя си аз и си говоря с него след което идва една приятелка и казва, вие няма ли да тръгнете? След което последва отговор - ама ние вече ходим, от него и ме прегърна..
Тръгнахме на към нас..при което се гушкаме и държим.. точно заваля дъжд, когато той ме прегърна и каза, студено ли ти е? И ме уви с огромното си яке на Волком. Целунахме се..и той ме ухапа. Беше много кратко, защото се стреснах от ухапването, но от тогава ми е оставил фетиш към по-хард нещата :З
Общо взето с него ходих 3 дни и трита се целувахме като за световно. Готина идея е първата ти целувка да е с батко.