О, моята първа целувка беше много красива.

Беше лятото след 5ти клас, много бях харесал една съученичка, дори 'бях влюбен' в нея. Ех, детски глупости. Бях ѝ взел домашния (тогава нямаше ни интернет, ни мобилни телефони), звъня ѝ много спечен, целия треперя от притеснение.. И аз от толкова притеснение заеквам докато говоря, викам я навън да ядем сладолед. Няколко часа по-късно излизаме навън, вземаме си сладолед - тя шоколадов, аз сметанов, разхождаме се насам-натам докато си говорим, дори се хванахме за ръчички, беше някакво супер невинното Седнахме на една пейка и се гушнахме докато гледахме залеза, така сме стояли сигурно 10-15 минути, без да мръднем или да си кажем нещо, беше някакво вълшебно, още помня чувството... И изведнъж тя ме целуна по бузата, каза ми, че ме обича... И аз бях в шок, спекох няколко секунди и не можах да кажа нищо, беше ме много срам. Но после и аз я целунах по бузата и ѝ казах, че я обичам. После продължихме да се гушкаме и да си говорим, докато не се стъмни и не стана време да се прибираме.. Стигаме до тях на площадката пред входа и не спираме да си говорим и да се смеем още доста време след като стигнахме. По едно време тя ми казва, че вече наистина трябва да ходи, че техните ще ѝ се карат. Аз ѝ казах да изчака, щото имам нещо да ѝ казвам.. Качих се на площадката (щото бях по-нисък от нея ), хванах я за ръце, приближих се до нея и я гледах в очите.. Целунахме се, най-накрая Не знаех какво правя, но беше някакво инстинктивно това, не знам колко време мина, времето сякаш беше спряло. Без език беше целувката де, но беше все така красива, хах Гушнахме се за последен път и си казахме чао. Това беше всичкото, аз още бях в шок от целия ден, беше толкова красив... Като по приказките, леле