.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Как да й докажем ?

Как да докажем (с действия) на специалното момиче до себе си колко я ценим и държим на нея не,че не знам начини,но пък ми трябват някой нови и по-значими.Освен докосвания и подаръци.
    Нови идеи никога не са излишни.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 04-18-2012 на 18:02

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Начини за доказване надали има. Всичко става с времето. Не е нужно да се купуват куп подаръци, за да се докаже - не е сигурно дали момичето ще се увери, че е така или не. Просто се усеща.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Докосвания и подаръци? Малка част от меркантилните момчета държат да получават подаръци, чувствайки се обичани и ценени.. По- скоро отправеното внимание и държанието спрямо една дама е важно, искреността и извоюваното доверие помежду ви е от значение. Обърни внимание на тези неща и дано въпросното момиче да си струва усилията
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от treisi90 Виж мнението
    Докосвания и подаръци? Малка част от меркантилните момчета държат да получават подаръци, чувствайки се обичани и ценени.. По- скоро отправеното внимание и държанието спрямо една дама е важно, искреността и извоюваното доверие помежду ви е от значение. Обърни внимание на тези неща и дано въпросното момиче да си струва усилията
    Заслужава си поне така си мисля тя не е такава да иска подаръци и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си