.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    В живота съм доста по-различен. Попринцип много разсъждавам и доста хора се дразнят от тва. Вървим си и аз на една тема седя през цялото време заради разсъждения и др. такива. Ама тва е друга тема, въпроса е, че тука съм по отворен. Тъпо, а? Ама поне си признавам ^^
    И аз съм горе/долу същия, много мисля ама накрая ще стане като в ония виц: една патка мислила, мислила, и умряла.

А иначе от форума никой не познавам на живо, но си пишем с една група потребители, и някой са си същите, други са леко по-различни, но докато не ги видя на живо, не мога да коментирам със сигурност.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Имам като цяло положителни мнения за хората в раздела, доста от тях би ми било интересно да поопозная. Няма да пиша никове. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Мерси, някойтам.

Засега само донякъде и то само виртуално съм опознала 2-3ма от форума и ми се иска да ги познавам и на живо.
    Иначе, аз в нета съм по-открита, отколкото наживо. Не бих споделяла опита си и избягвам да го правя. Съвети давам, ама дотам. Предпочитам да споделям с непознати, отколкото с познати. Като цяло ако някой покрай мен ме пита кво става и има нещо ново покрай мен, ще му го спестя, защото не искам да ми знаят нещата. Не, че нещо, просто не искам. По-вероятно е някой, с който не съм се виждала наживо да знае повече за мен, отколкото някой реален познат.
    Няма защо.
    Я колко познато. И аз предпочитам да споделям повече с хора, с които не съм се виждал и се опитвам да градя доверие постепенно.Преди не споделях пред абсолютно никой,но това страшно ми тежеше.Имах нужда да си споделя някои неща пред някой.Но като че ли е вярно че хората, с които общуваш те променят по един или друг начин и ти ги променяш по един или друг начин.След близо 3 годишното ми общуване с първото момиче, за което споменах тук и постепенното ми и много бавно разкриване пред нея от притеснение да не се отдръпне вече имах нуждата от такъв човек.И когато се появеше такъв човек аз се опитвах да му спечеля доверието.Понякога и във Facebook изпускам нещо,но като цяло не. И така е вече около 6 години.Интересното оттогава е все по-голямата ми склонност да ми е все по лесно да се разкривам и да говоря за себе си пред момичета, с които не се познаваме лично,не сме от един град и дори рядко имаме общи приятели.Досега не съм се разкрил напълно пред абсолютно никой от моя град.Хората, на които съм позволил да ме опознаят са били винаги досега от горепосоченият тип.Както казах умея да се адаптирам към характера на хората,независимо дали се разкривам пред тях или изобщо не го правя.От тези пред които се разкривам съм попадал на хора,които говорят предимно за себе си,такива,които изобщо не искат да говорят за себе си, а ме карат само мен да споделям и такива,които според ситуацията ме карат да споделям или те споделят и не е нужно едвали не насила да ги карам да говорят за себе си.Всеки си има някакъв чар,но третият тип най ми допадат,защото има нещо като...обратна връзка.А иначе това,което казваш че предпочиташ да говориш с по непознати или хора, с които не си се виждала за по лични неща може би е от притеснението да не се чувстваш задължена и слаба пред някои познат или приятел, с който постоянно се виждате, да не усещаш съдене за нещо от негова страна и от това как може да те оцени и трудността да избягаш при непритни за теб условия както и усещането че един куп твои близки и познати могат в един момент да разберат неща,които на теб ти се иска да не знаят.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на djipsito
    То няма кво толкова да разберат за мен, не съм убила човек, ама явно съм няква много суеверна, та за тва тая "потайност" (силно казано). Някой път много одумваните неща се провалят. Дори да е хвалене, не знам.. все едно хората имаме мръсни усти. Някво такова суеверие ми е в главата, та.. да. Не обичам да се хваля с нещо ново, не обичам и да споделям ако ми е тъжно. Преди съм го правила, разочаровали са ме, та може и тва да е причината.

На мен доста ми споделят, винаги и често искат съвети от мен. Нямам проблем с тва, винаги съм насреща. Като цяло само приемам информация и рядко давам за себе си.. И все пак не злоупотребявам с тва, което ми казват. Не е като да си права папка в мозъка с най-новите клюки и да ги тръбя. Лайк ту хелп ;д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Irti
    Видях си името тук-там - мерси, но аз съм казал кой за мен е пич и кой не е. Четки и излишно отдаване на чест няма да правя. Пантерата си знае. Мисля да се запозная и с нея и с нейната половинка. Рано или късно, но ще стане, ако ще й след 2г., но ще бъде. И с Чачо също мисля да се запозная. Аз съм Всевишният и така заповядвам! Това са хора, с които мога да простея стабилно, а мога и да съм сериозен. Пък и всичко са братушки-пиянушки. .Мнението съм си изградил на база на техните мнения. Не вярвам да съм сгрешил.

Бърборил съм си с други един-двама потребители. Едната потребителка ми разправяше за чужбина и ми беше интересно.

Като цяло другите са ми никакви. Антипатични са ми страшно много хора и въобще не искам да ги виждам.

Абе понякога се чудя - хората прогресивно ли затъпяват или какво...
    Последно редактирано от Irti : 04-24-2012 на 12:52

Мега фен Аватара на Niakoitam
    djipsito смятам че тази потайност, за която говориш не се получава чак толкова от някакво суеверие колкото от разочарование. Разочарована си как лични неща,които си споделила може да се разпорстраняват между приятелите на тези,на които си споделила нещо лично и приятелите на приятелите им дори.Това от една страна си е съвсем в реда на нещата, но от друга е неприятно когато разбереш че са говорили зад гърба ти неща,които са ти твърде лични да ги разпространяваш и информацията даже понякога се е разпространила твърде по бързо от очакваното.Може би те притеснява оценката на по познатите ти.Това как ще оценят това, с което се хвалиш,положително или отрицателно ще е мнението им и дали няма да включат познатата на много хора завист опитвайки се всячески просто от злоба да ти попречат.А за това че ти е тъжно...просто може би не искаш повечето ти близки и познати да те виждат като по слаба отколкото им се представяш в действителност.Много хора се правят на много по-силни отколкото са вдействителност.В редки моменти,когато съм напипвал правилното място съм усещал силната болка в иначе изглеждащи адски силни личности.Но те не се разкриват постоянно именно,защото искат да изглеждат много силни сред хората и им е много гадно когато успееш поне за малко да проникнеш през черупката.Но е много трудно понякога дори и невъзможно,защото стените понякога са твърде големи.
    Именно оттам идва и нагласата човек да е малко по искрен с непознати.Не се познавате лично.Няма я опасността или поне не за момента,в която информацията може да бъде разпространена и човек да научи неща за себе си,които биха го накарали да се чувства слаб и непълноценен пред другите,които биха го изложили.Информацията пак може да се разпространи...само че предимно сред хора,които не познават човека и които не биха проявили чак такъв голям интерес,не биха го гледали със съжаление едва ли не или не биха му правили мръсно само защото виждат че успява повече от тях или животът му е по интересен от техният. Та такива ми ти работи.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какви са хората от раздела?
    Любвеобилни.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Любвеобилни.

<33333

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Любвеобилни.
    дам, дам, много
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    дам, дам, много
    Agree.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Из раздела или по-точно поне 50% от хората, които пишат тук, витае някакво чувство за всевишие и провес над другите.. Няма да посочвам имена, но главно с това са известни дадени госпожици.. Граничи със смешно, но всъщност е тъжно.. Защото и те самите никога няма да могат да се погледнат отстрани (точно заради егото си) и да видят грешките си.. Oh well.

Другите 48% са готини хора, с които в повечето случаи е удоволствие да се поговори или дори спори.. Останалите 2% са за питащите, нови потребители и тези, които pishAt taka sht0t0 gi m1rzi da nau4at buLgarZki.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Голям фен
    Има един , двама готини , но другите не стават

Мега фен Аватара на Blab
    познавам прекрасни форумци. на живо са още по-прекрасни.
    колкото до мен, аз съм си същият невъзможен човек, тук, там, сега, тогава.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Като цяло мисля, че повечето хора тук са пичове, четейки постовете им. На живо май никого не познавам (и имам чувството ,че половината сте от Пловдив ).
    По-добро впечатление ми правят добронамерените , които се опитват да влязат в положението вместо само да съдят. Харесвам и тези,които изразяват собствено мнение, но НЕ се опитват да го наложат.
    Останала съм с добро впечатление от много от вас, но тъй като няма да изредя всички ще спомена само djipsito , с която споделям и практиката за по-откритото споделяне пред виртулните познати.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен
    нЕкойРандомТам. Абе ти си най- досадния тип от мъжки пол евър енд форевър който съм срещал. Обикновено челните призове за тази номинация са от женски пол, но ти и тях биеш , чак ме радваш на моменти. Иначе как е живота? Още ли си в малкия град безработен?

Мега фен Аватара на Chacho
    Повечето хора, с които бих искал да се видя, съм им го казал, с някои сме се и виждали. jghgh ми е много интересна и бих се запознал на живо с нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тая тема няма ли да се заключи най-накрая.

То не беше психология, не беше философия, не беше чудо.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    За разлика от другите в раздела
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Тая тема няма ли да се заключи най-накрая.

Темата кърти! шЪ мълчиш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си