- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бална рокля
ЗдравейтеЩе ходя до Асеновград за бална рокля , но тъй като ще минавам през Стара Загора ще видя и там. Та въпроса ми е имали хубави рокли там?
м.д. харесах си една рокляя ако някой знае от къде мога да си я намеря или дори подобна да драсне) мерси предварително !!ю
ето я :
http://www.maniac.bg/%D0%BC%D0%B0%D1...2%D1%8E%D0%BC/
Последно редактирано от hristiqnnna : 04-18-2012 на 20:45
Окей, съжалявамНито платовете ми харесват там, нито моделите, но това е лично мнение
мерсиа да ми предпоръчате някои магазини ? Видяхте ли роклята която си харесах много искам да я намеря ако не трябва да си я шия по поръчка ама май май няма време
![]()
В Асеновград има такива модели, аз мерих почти същата.
Пускаш се иначе по улицата с магазините, те са толкова много, че на мен лично ми писна дълго преди да си купя рокля.
При нас в Стара Загора цените са надути, а изборът го няма никакъв.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мерси дано да не е проблем ,че ще ходя малко по-късно за рокля дано си намеря)
Ще си намериш, споко) Щом ще ходиш до Асеновград, можеш да минеш и през Пловдив, не се знае къде ще ти излезе късмета ;п роклята, която си си харесала е много стилна и на мен ми харесва
![]()
Ами,момчето на снимката е от Асеновград,предполагам,че и момичето е от там,следователно и роклята я има някъде,ама бая търсене ще си е
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз разбрах къде е роклята , само че ми казаха че няма да ми стане.. Така че ще търся поне подобна
Тъй като съм от Ямбол ще мина през Сливен , ако там не си харесам към Стара Загора и евентуално ако и там не си харесамАсеновград , Пловдив .
хораа спешно ми трябват магазини за бални рокли в бургас моля помагайтекажете някои магазини утре отивам в бургас
В Асеновград има най-голям избор
Сигурна съм ,че ще намериш роклята за теб
В София роклите са под всякаква критика по Пиротска, там казват, че ги взимат от Асеновград. Значи в тоя Асеновград излиза, че освен за цигански булки и селски сватби рокли няма, или просто вкуса на зареждащите магазините е такъв.
Успех в Бургас!
По Пиротска винаги са били най-отвратителните и кичозни рокли и то за по 1000лв.
Не знам от къде ги вземат, но в Асеновград имаше страхотни роклички. Има за всеки вкус иии фигура. Аз съм си от София, но след като се отчаях от тукашните, ходих до Асеновград и там си намерих бленуваната рокля и то за малко пари.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5