.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Red face Бална рокля

Здравейте Ще ходя до Асеновград за бална рокля , но тъй като ще минавам през Стара Загора ще видя и там. Та въпроса ми е имали хубави рокли там?
    м.д. харесах си една рокляя ако някой знае от къде мога да си я намеря или дори подобна да драсне ) мерси предварително !!ю

ето я :

http://www.maniac.bg/%D0%BC%D0%B0%D1...2%D1%8E%D0%BC/
    Последно редактирано от hristiqnnna : 04-18-2012 на 20:45

Голям фен Аватара на taamara
    В Стара Загора няма ..

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    В Стара Загора няма ..
    Какво няма???
    Бални рокли има в Универсалния на 3-ти етаж, също така и на ул. Христо Ботев - там магазините са няколко (2-3 май), но общо взето в Асеновград ги има същите модели. Може да има и някъде другаде, но в момента не се сещам.

Окей, съжалявам Нито платовете ми харесват там, нито моделите, но това е лично мнение

мерси а да ми предпоръчате някои магазини ? Видяхте ли роклята която си харесах много искам да я намеря ако не трябва да си я шия по поръчка ама май май няма време

Супер фен Аватара на shmatarok
    В Асеновград има такива модели, аз мерих почти същата.
    Пускаш се иначе по улицата с магазините, те са толкова много, че на мен лично ми писна дълго преди да си купя рокля.

При нас в Стара Загора цените са надути, а изборът го няма никакъв.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мерси дано да не е проблем ,че ще ходя малко по-късно за рокля дано си намеря )

Ще си намериш, споко) Щом ще ходиш до Асеновград, можеш да минеш и през Пловдив, не се знае къде ще ти излезе късмета ;п роклята, която си си харесала е много стилна и на мен ми харесва

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Ами,момчето на снимката е от Асеновград,предполагам,че и момичето е от там,следователно и роклята я има някъде,ама бая търсене ще си е

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Red face

Аз разбрах къде е роклята , само че ми казаха че няма да ми стане.. Така че ще търся поне подобна

Тъй като съм от Ямбол ще мина през Сливен , ако там не си харесам към Стара Загора и евентуално ако и там не си харесам Асеновград , Пловдив .

спешно

хораа спешно ми трябват магазини за бални рокли в бургас моля помагайте кажете някои магазини утре отивам в бургас

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    В Асеновград има най-голям избор
    Сигурна съм ,че ще намериш роклята за теб

Голям фен Аватара на Glam0rous
    В София роклите са под всякаква критика по Пиротска, там казват, че ги взимат от Асеновград. Значи в тоя Асеновград излиза, че освен за цигански булки и селски сватби рокли няма, или просто вкуса на зареждащите магазините е такъв.
    Успех в Бургас!

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    В София роклите са под всякаква критика по Пиротска, там казват, че ги взимат от Асеновград. Значи в тоя Асеновград излиза, че освен за цигански булки и селски сватби рокли няма, или просто вкуса на зареждащите магазините е такъв.
    Успех в Бургас!
    По Пиротска винаги са били най-отвратителните и кичозни рокли и то за по 1000лв.
    Не знам от къде ги вземат, но в Асеновград имаше страхотни роклички. Има за всеки вкус иии фигура. Аз съм си от София, но след като се отчаях от тукашните, ходих до Асеновград и там си намерих бленуваната рокля и то за малко пари.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си