.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Голям фен

Кой е като мен ?

здравейте =)

Имам много голям проблем , или може би малък - зависещ от гледната точка , който ми създава доста неприятности.На някого , когото познавам на живо , освен на най-близките ми , не бих казал от срам , че няма да разберат,а вместо това ще се отнесат с насмешка , както най-вероятно аз бих направил.Може пък някой да ми даде интересен съвет , който да е полезен.

Да се представя - момче на 19 години съм ,самостоятелно в голяма квартира в София, горд студент в УНСС ( по-известно като ТМТ - тъп съм , мамо , тъп съм ) . Дотук добре.Обаче независимо дали го показвам или признавам , което за мое съжаление го правя все по-често,си остава фактът,че съм адски нещастен и мизерен в момента.Надрастнах депрeсията доста отдавна , но пък за сметка на това съм постоянно в гадно настроение.В зависимост от гледната точка , или имам много причини , или нито една.Мога да кажа много неща за себе си , но ще предпочетете късия вариант.Преди доста години срещнах първото си гадже - като всяка първа любов тя беше силна , изпепеляваща и кратка.Бъдейки интиленгното момче , което ми харесва да вярвам , че съм бил , това ме промени много - вече не бях наивен , не очаквах много.Накратно станах театрален герой - знаейки че никoй не харесва постоянно тъжни и нещастни хора , криех в себе си чувствата си.Сприятелих се с доста хора и поне бях уравновесен човек.Обае наскоро,образно казано,срещнах 1 момиче..и тя ме промени.Това ми е изключително болна тема..но сега аз съм един дори по-лош и мрачен човек отпреди.Не вярвам, не зачитам и не уважавам никого и нищо.Скарах се с почти всичките си приятели , с изключението на 2-3 най-близки.Най-малкото нещо може да ме изкара извън нерви, предната седмица си счупих ръката от яд по въпросното момиче и едно нейно изказване по мой адрес.Тази седмица получих забрана да посещавам едно от 2те известни казина в Пловдив заради избухване - ама как няма да избухна като момичето , което харесвах наистина много , защото си заслужаваше , не ме е явно отразявало никога , а пиян наркоман донк ме взема с 1 out на turn и river.Разумен човек съм - реших , че ми е гадно , заради самия мен , не само зарадо другите.Когато си доволен от себе си , доволен си и от света.Реших да се запознавам с много нови момичета , надявайки се , че някоя ще попълни празнината.Винаги съм се считал за стоик , но не е така.Гледах снощи България търси талант по BTV и историята на човека без семейство и изпълнението на песента "..без баща , без майка " ме натъжи много.Какъв съм аз да се оплаквам почти постоянно , питам се.Той има гаден живот , а аз защо не мога да съм шастлив , дали сам не си го позволявам.Може би напускането на най-добрата ми приятелка преди години в Щатите и сега това ,че няма да бъда с момичето на мечетите си почти , спомогват за това.А аз вече не търпя почти никого около себе си - знанията ми на 4 езика , всичките ми умения, семейството от , което съм, парите , които изкарвам за единствения човек , за когото бих работил - себе си , външният ми вид ако искате , всичко това ме прави прекалено самоуверен и арогантен на момемнти.Доста по-често околкото ми се иска.Започнах да се запознавам на улицата с момичета , които ми харесват , но и това не помага - съмнявам се да срещна скоро някого , които да ми допадне наистина много по характер и външен вид.Дори преди време във влака от Сф до Плд , момиче , до което бях седнал специално , защото ми хареса * а аз жертвах билета си от първа класа , за да пътувам до нея * успя да ме ядоса.Не поради факта , че за голяма моя изненада не беше впечатлена от мен по начина , по които очаквах , а при една наша следваща среща ми каза , че проблемът не е в другите около мен , които аз смятам , че ме разочароват и не стават , а в самия мен.Не искам да си призная , но може би е права.Заради скорошни неприятни събития съм би-полярен.В един момент настронието ми е апатично, след това тъжно , а минути по-късно мога да чупя някого от бой , само защото ме е погледнал накриво.Наистина и аз не знам май вече какво искам.Съжалявам за големината на темата , но има неща , които не могат да се кажат с малко думи.Преди време един мой познат беше писал подобна тема във форума и беше получил лични съобщения от доста момичета , с една от които е щастливо обвързан в момента.Макар да се съмнявам да ми провърви толкова, се надявам да получа добър съвет или мнение.

Поздрави =)
    Последно редактирано от Furious? : 04-18-2012 на 22:01 Причина: транслатор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си