.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Нещастен си, защото си си навил нещо на пръста и си затваряш очите за всичко друго. Концентрирал си вниманието върху една-единствена точка и се интересуваш само и единствено от нея. Хубаво, като си интелигентен, имаш пари и знаеш как да ги използваш - браво. Но човек, освен от пари, има нужда и от приятели, а доколкото разбрах от думите ти, ти вече не можеш да понасяш хора, около себе си? (ако не е така, съжалявам, малко разпокъсано си го написал)
    Да, проблемът е в теб - хората са си хора, грешат, ти грешки май не приемаш. Бил си нараняван - всеки от нас се е сблъсквал с това. Преглътваш и продължаваш напред, защо се забиваш в себе си и си изкривяваш така мисленето?
    Ти си имаш някакви твои въображаеми перфектни представи за всичко, но хората не са перфектни. Да, можеш да срещнеш супер якото и красиво момиче, с още по-страхотния характер, но в един момент дори в нея ще намериш нещо, което няма да ти хареса. Живеейки точно в този твой измислен свят, оставаш като кон с капаци за всичко друго - ехо, студент си, млад си, умен си, защо не живееш? Спри да търсиш идеалното, просто се пусни по течението. Опитвай се да мислиш позитивно и да търсиш положителното - спри да ровиш за недостатъците на хората или ситуациите около себе си. Сам си си го казал - никой не обича намръщени хора.

Мега фен Аватара на babity
    К'во го наливате толкова? Особено ме впечатли съпоставката на СисиСтрейндж с личния и опит. Обясняваш, че не може да има принцеса, ако не е принц и после пускаш супер захаросания стереотип за половинка с класическото "ма ние искаме мъже, а не пари", което е абсурдно като изказване. После... той не може да е центъра на собствената си вселена, защото така не е редно, но пък за себе си, ти отказваш да си декор, което е доста противоречиво изказване... Нищо лично, просто малко се отплеснах с твоето мнение.

Според мен, авторе, твърде високата ти самооценка се крепи само и единствено на това, че ти не вярваш, ама изооообщо не вярваш, че качествата ти те правят качествен човек. Съответно принцесата се превръща във фикс идея за да си докажеш, посредством присъствието и в живота ти, че наистина си такъв. И за да не се окаже, че и аз просто констатирам факти... конкретният ми съвет е да се "изключиш" поне за малко. Поживей си, начеши си мъжкото его с няколко неангажиращи познанства. Прави това, което ти се прави точно сега в момента, без стереотипи, без премисляне, без да търсиш логика в действията си. Просто... запълвай си времето с нещо. Крайткият ми опит показва, че в по - голямата си част проблемите възникват от твърде много свободно/самотно време.

Супер фен
    ми ти ако си тъжен в унсс начи си много кух.
    на мен това ми беше най-веселото време, пълно с непукизъм и простотии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си