Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
Дам.. мрънкаш като госпожица. И живееш в розово балонче, което не искаш никой да пука. Пускаш питомното и гониш дивото, и после се сърдиш що нямаш нищо.

Съвет - не си прави сметките без кръчмар. Особено когато в действието участва още някое човече освен ти. Прави това което мислиш за правилно в дадения момент. Недей да отлагаш. А и какво ти искаш никой не го интересува. Сверявай си часовника с реалността. За съжаление не си центъра на вселената.

Горното беше прекалено хаотично за да разбера къде ти е проблема.

Виж,това е друга работа. Имам прекалено високи изисквания , знам , но не желая да ги променя. Отказвам да имам сиво същестуване като останалите - ако не мога да променя целия свят , ще променя целия свят за 1 наистина специално за мен момиче.Това е сегашната ми максима.

А относно другото , което каза , си напълно прав.Проблемът е , че считам , че съм център на вниманието.А за историята с въпросното момиче не се сърди , ако кажа , че единствената причина да не станат нещата , е намесата на досадни други елементи - кръчмари.

Все пак ти констатираш само факти , а не предлагаш решение на проблема.ще бъде забавна история ако има дежа ву - момиче , което харесвам много , да има близки приятелки и познати , които ме считат за крайно надут , арогантен и странен