Твърдиш, че имаш завишени изисквания и търсиш принцеса... А ти принц ли си? Мислиш ли, че като намериш принцеса, ТЯ ще е доволна от това? Защо толкова много мъже си мислите, че като имате пари и значи всяка ще ви пада в краката и ще е влюбена завинаги?

Жените (тези свестните и уникалните) търсят Мъж, не портфейл. А мъжа с главно М не мрънка като госпожица как го налягала депресията, защото нямало идеални момичета наоколо, а идеалната си търсела някакви "дебили". Замислял ли си се, че въпросните дебили може да са по-земни хора? По-забавни? По-истински. По-уравновесени? Може да не вадят пачка от 100лв. в кафенето и да я развяват демонстративно, но да правят самото изживяване една идея по-хубаво само с присъствието си?

Има някои момичета, на които им отива да са надути и така печелят мъжете. Не са много, но ги има. Надут мъж не е красива картинка.

Говориш като някоя примадона. Бил си жертвал билета от първа класа, позволил си да слезе долу по обществената стълбица, заради някакво момиче, а те не го била отразила. Ау. И аз не бих те отразила толкова самовлюбен, вярващ си, че е нещо специално само, защото има пари.
Ще те светна нещо. Парите не са, за да се фука човек с тях и да ги развява, а за да ги ползва. Тихомълком, но твърдо.

ПП. Била съм в ситуацията на момичето при това с човек, който не беше стигнал чак до твоето положение. Дразнеше ме неимоверно много с демонстрациите си, изразите си и тази силно изявена убеденост, че целият свят му е в краката и всичко се върти около него, а другите са декор, за да си изиграе той действието.