Перфектната? Много ми е интересно в какво се изразява. За мъжа ми аз съм перфектната, за комшията жена му, а за самотника от горния етаж и двете не струваме, защото чака по-добра. Сещаш ли се какво искам да ти кажа? Жени има много. По начина по който се изразяваш се вижда, че си интелигентно момче. По самочувствието, което демонстрираш се предполага, че не си и грозен, защото в противен случай, ако то няма никакво покритие, проблема ти е много по-сериозен. Няма нужда да подаряваш на перфектната бал като в приказка. Ако е била перфектна щеше да има нужда само от теб, пък било то и да отиде с рокля от 100, вместо от 1000 лева. Апатията е нещо хубаво стига да не се задълбочаваме в нея, а ти точно това правиш. Сложил си драматичната маска и си забутал някъде другата. Само ти можеш да я намериш и да си я върнеш на лицето. Момичета има много. Такива които си заслужават - също. Те обаче няма да се интересуват от това колко пари изкарваш. Имаш всички предпоставки да бъдеш щастлив. Не ги пропилявай, защото един ден ще се обърнеш и ще осъзнаеш, че си загубил представа кога си станал истински нещастен. Защото сегашното е по-скоро поза. Играеш роля и го правиш както пред околните така и пред себе си, а не е необходимо. Хората, които изпускат възможността да изживеят пълноценно живота си, рано или късно осъзнават грешката си и се мразят за това, че са си я позволили. Недей да стигаш до там. Просто излез, усмихни се, прекарай отново през главата си всички неща, които трябва да те удовлетворяват и им се наслади истински. В живота има повече въображение, отколкото в мечтите.