К'во го наливате толкова? Особено ме впечатли съпоставката на СисиСтрейндж с личния и опит. Обясняваш, че не може да има принцеса, ако не е принц и после пускаш супер захаросания стереотип за половинка с класическото "ма ние искаме мъже, а не пари", което е абсурдно като изказване. После... той не може да е центъра на собствената си вселена, защото така не е редно, но пък за себе си, ти отказваш да си декор, което е доста противоречиво изказване... Нищо лично, просто малко се отплеснах с твоето мнение.

Според мен, авторе, твърде високата ти самооценка се крепи само и единствено на това, че ти не вярваш, ама изооообщо не вярваш, че качествата ти те правят качествен човек. Съответно принцесата се превръща във фикс идея за да си докажеш, посредством присъствието и в живота ти, че наистина си такъв. И за да не се окаже, че и аз просто констатирам факти... конкретният ми съвет е да се "изключиш" поне за малко. Поживей си, начеши си мъжкото его с няколко неангажиращи познанства. Прави това, което ти се прави точно сега в момента, без стереотипи, без премисляне, без да търсиш логика в действията си. Просто... запълвай си времето с нещо. Крайткият ми опит показва, че в по - голямата си част проблемите възникват от твърде много свободно/самотно време.