.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен
    Брат, можел и да ми кажеш каква зодия си? (макар че имам едно доста сериозно предположение : D )

Иначе по темата. Има две неща дето цял живот ме озадъчават, ама накрая си станах един добре оформен буклук и си живея щастливо (нека другите да страдат). Та едното е що момичетата излизат с някви пълни мизерници... смисъл обидно е, просто е гадно като знаеш как си боготворял някое нежно създание и в един момент..... потрес : Х ..... другото е, що момичетат всъщност се връзват на клишето "уча в унсс, барнал съм се в гъзарски дрешки и разправям постоянно как се наливам"... ама те си знаят - като излизат с мизерници после да не се сърдят, че еди кой си ебе още 2-3 и не му пука за тях
    ясен ми е и периода със забиването на произволни мацки по улицата... ми не ме накара да се чувствам по-добре.... и тва с биполярността не е болест (просто някой хора по-горе във форума не могат да оценят предимството на това да виждаш света по различен начин ; ) )
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен
    ми ти ако си тъжен в унсс начи си много кух.
    на мен това ми беше най-веселото време, пълно с непукизъм и простотии

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ми не...аз пък уча политически науки. хаха
    Ми..ще имаме по-хубави управници един ден ,пък аз у4а покер и белот :д

виж как теб цитирах - чувствай се специална ? Хахах

хаяши: НЕ СЪМ ДЕПРЕСИРАН МАМКА МУ хаха писна ми го повтарям просто съм дълбоко разо4арован от въпросното моми4е което дори има име на принцеса мамка му защото за първи път да се привържа към някого а тя да не види в мен това което виждам в нея историята е прекалено ли4на за да влизам в детайли прости ми

и не , разбрала си ме грешно не се смятам за пове4е от останалите но знам 4е съм дале4 по стойностен . ина4е към правилните хора се отнасям то4но така както те биха искали

дяволската душа ще ти викам : израстнах го периода в който се възмущавах на мом4етата които са харесвани и вместо това реших да стигна до следващото ниво - да ме харесват или не харесват вси4ки както пожелач. оба4е както казах рядко издържам компаничта на досадни моми4ета особено пове4е от няколко месеца.тъжното е 4е моми4ето а. пробуди в мен забравени отдавна 4увства които не мислих 4е ще изпитам някога отново. мамка му 4аках да ми пише по скайп постоянно и се радвах когато беше тя.което е по лошо дори снощи се върнах от дискотека от компания която намирах за приятна само да 4ета нашите хронологии.мамка му колко е безполезно тва и колко изпуснахме и 2мата с глупавите ни грешки

п.с. телец съм
    Последно редактирано от Furious? : 04-20-2012 на 21:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си