.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Да правя ли секс на 13 ?

Здравейте, аз съм момче на 13 (скоро навършвам 14) . Значи ,момиче на 15 години (супер готина) и сме заедно от 4 месеца..постоянно ми прави намеци че иска да го направим , но аз още не се чуствам готов..споделих с приятел и той реагира ето така: Ти луд ли си как няма да и пуснеш супер е яка .. не знам какво да правя. Моля помогнете ми .. :Х

Голям фен Аватара на supersonic0
    ее ако мислиш, че не си готов не бързай, а ако не ... жасай, жасай

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Вие сте идиоти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво са чудиш и ти, де да знам. Ако мислиш, че не си готов, недей. Ма тва "не съм готов" никога ми не е било понятно от момчешка уста да излезе. Ако можех, щех и на 9 да еба.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Предлагам ти първо да разбереч за кво иде реч, че после дребосъци като теб пускат теми от сорта, закъснява ѝ, бременна ли е. Ако мислиш ,че знаеш кво правиш...прави. Въпреки че ми е мако странно някое момченже да се хвали,че е 13 годишен ебач... Имаш глава на раменете, мисли с нея, не с долната! Успех и се пазете!
    maDamn

Не, не ... какво значи на 13. И ти дават съвети ръгай, джасай ? Пичага, карай го полека ... ще дойде един момент, в който ще си напълно убеден и тогава ще го направиш, не бързай за никъде. А, и се образовай , чети много за това, за да няма охкане и вайкане след това

Първо придобий сексуална култура, бъди сигурен, че си наясно с проблемите, които може да доведе секса. И тогава чак почвай... тва не е игра, бе деца....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Първо прочети ей тези две теми, задължително е:
    1.http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D1%81%D0%B8

2.http://www.teenproblem.net/forum/sho...83%D1%80%D0%B0

и след като ги прочетеш, тогава тръгвай да правиш секс, стига да искаш разбира се.

Щом не си сигурен, според мен не си готов. За мен не задължително само момичетата да са несигурни и т.н. За всеки според мен сефтето е някакси... крачка към друг етап.
    Имай предвид, че почнете ли да го правите трябва да мислите. Самата тя е още едва на 15, трябва много да се пазите и внимавате, понеже с това си идват и отговорности.

не бил сигурен ми как ще си сигурен то не знае пикае ли му са ебе ли му са на 13 години за секс ще мисли,я си гледай уроците и не мисли за глупости

Мега фен Аватара на Зайче..
    Не си готов?! Мислех, че само момичетата чувстват кога са готови и кога не, а момчетата само чакат да се случи първото :д! Я, не се излагай.. :д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ходи играй футбол и си учи уроците, недей се занимава със секс.

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    От къде да знаем ние дали да правиш секс или не ? Ако ти се прави давай,ако не ти се прави си играй на футбол и си учи уроците,както казаха по-горе
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Фен Аватара на MarietaS
    Град
    Неопределено
    Оффф не знам.Поне започнете със свирките като за начало!

Добре, благодаря ви.. ще изчакам още 2 годинки ;д

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Ти знаеш ли къде да го мушнеш, бре! :X
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не виждам проблем и 12 годишно момче да го мушне. Там няма какво да се къса. Проблем е необразовано по темата момче да го мушне. Ти ако се чувстваш готов - прави го, ама се образовай. Ако не се чувстваш - седи си на гъзО.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Потресен съм !
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Отговора май го знаеш отдавна. Щом се е стигнало до там да питаш нас, явно още не си готов. Иначе щеше са се хвалиш, а не да се чудиш )) Попрочети още малко, за да си сигурен какво правиш и като дойде момента сам ще усетиш

Чукай, младеж! Като пораснеш да имаш опит, ръгай каките! И пий айрян с боровинки!

Значи ... един мой приятел (МуКаДеС) реши да го направи на 13 .... Намери едно куче в неговия квартал ии .............последствията бяха ужасяващи

Jеби я каката и недей се срами , войводее !

Цитирай Първоначално написано от FearFactory2012 Виж мнението
    Значи ... един мой приятел (МуКаДеС) реши да го направи на 13 .... Намери едно куче в неговия квартал ии .............последствията бяха ужасяващи

По-чиста случайност, на кучето му викаха FearFactory, ама тогава още беше 2008! Ужасяващи бяха, щото бор'винките не му харесаха...

Да ти е*а майката , Иванеее !!

Цитирай Първоначално написано от FearFactory2012 Виж мнението
    Да ти е*а майката , Иванеее !!
    Антоний, сърбино неден! Как смееш да ми използваш прякора?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си