Здравейте съфорумници. Отдавна не съм пускала тема тук и много мислих преди да пусна тази,поради простата причина,че във всичките ми предишни теми си личеше колко съм щастлива с човека до себе си,но сега уви.. далеч не е така.Темата може и да е дълга,предполагам не всички ще стигнат до края,но на тези,които все пак успеят - благодаря.
Имам си приятел от година и половина (почти),който е на 21 ако е важно.В началото беше прекрасно.След това както всяка двойка започнахме и ние с нашите проблеми.. имаше скандали,имаше сълзи,дори се "шамарихме" от време на време.Той е първото момче,което е плакало за мен,пред очите ми.. (или поне,което съм виждала) .. казва ми дори и сега колко много ме обича и не иска да ме загуби,но направи толкова много неща,които ме карат да се съмнявам в тези думи,дори в сълзите му.Давам направо откъде започнаха проблемите.. Ходехме 1 година и разбрах,че ми е изневерил с бившата му,с която ходеха едва месец и половина,а също така беше и една от 2-те ми най-близки приятелки.Изневерил ми е още на 1-вата седмица някъде.. окей,това го простих,макар че бях казала,че изневяра няма да простя,но това го простих просто защото в началото знаех,че таи още нещо към нея,но не мислих,че ще постъпи по този начин.. Както и да е.На 21 е и няма работа.. работеше в една фирма за лятото,но просто спря да ходи.. от мързел.Втория проблем - зимата открадна от вкъщи,няма да уточнявам какво,няма да уточнявам за какво,наистина спешно му трябваха пари и го разбирам,но не това беше начина.. сега нашите не могат да му го простят,но приеха,че оставам с него.. (след много обещания и разкаяния от негова страна).Третото,от което също много ме заболя,беше на връх Нова Година,бяхме се събрали с приятели.Той беше останал на масата с едно момче,което ходи с моята може да се каже най-добра приятелка.А ние 4-мата постоянно сме заедно.. приятелят ми явно под въздействието на алкохол неможал да си държи езика зад зъбите и взел,че казал на това момче,че ако той не ходел с въпросното момиче,моят щял да направи всичко възможно да бъде с нея,защото била много свястна.. Лично тя ми го каза това още на другият ден,събрахме се 4-мата говорихме,аз бях много ядосана.. приятелят ми твърдеше,че го е казал,защото преди я виждал с бившия и,с който тя ходеше близо 3 години.. виждал как я тормозел пред хората,на обществени места и просто още тогава искал да я измъкне от него,дори начина да е да тръгне с нея.. След това също много ми се молеше и ми ревеше,щял да се променя.. но просто на мен ми дойде в повече и започнах и аз с глупостите.Запознах се с едно момче.. лошото момче на града,от което всички имат страх,хах.Започнахме с една моя приятелка да излизаме с него,след което започнахме да се занимаваме,стигна се до пренощуване в тях и до.. секс.Не съжелявам.Нито пък съм го направила за да си го върна,просто го исках.Това момче много пъти предупреждаваше приятеля ми да не ме търси повече,но той си знаеше неговата.Както и да е.. видял ни е заедно и спря да ме търси близо 2 месеца.Сега отново започнахме да се виждаме от време на време.. отново спах у тях,отново се случи нещо,което този път крия от приятеля ми (за 1-вия път знаеше).Пропуснах да спомена,че заради всичко това,което направих,както и това,че се целувах с няколко момчета,явно му се е отразило и реши точно на 14-ти февруари да целуне друго момиче.. Аз бях вкъщи,беше ми лошо,а той го бил направил,защото се сетил за моите грешки и т.н. Надявам се разбрахте за какво става на въпрос,просто искам да видя странични мнения,освен тези на приятелите ми.. Само да допълня,че все още искам това момче,с което му изневерих вече 4 месеца.. всичко се промени от тогава,дори секса със сегашния ми приятел не ми харесва както преди,но просто не мога да се откъсна от него,а и той самия не ме оставя на мира.. Просто ако сте го прочели споделете какво мислите..