Това поколение започва все повече да ме отчайва.Или съм прекалено иделистично настроен. Приятелят ти щом прави такива неща е един недорасляк. И напълно си заслужава да го зарежеш.Като му се чукат други нека си ги чука...без теб.Обаче пък от друга страна и ти изобщо не му оставаш длъжна с тези...извинявам се че ще го кажа, но курвенски изпълнения.Дай като ми е криво да се изцелувам с целият град и да се напраскам с лошият пич,който всява респект в целият град и така ще се почувствам яко вървежна и респектираща.Ами не си...човека просто си задоволява нагона...ако е наистина такъв какъвто го описваш.И без оправдания за почистване на съвест от рода на ама той направи така пък аз няма да му оставам по назад и ще покажа че имам оше по малко акъл и от него за да водя в резултата.Имам една комшийка,която е на твоите години и понякога излизаме на кафе или кръчна заедно.Тя си има гадже от друг град откъдето е и тя през повечето време.На една такава сбирка си изпоблизаха сливиците на един метър от мен с един и едвам я накарахме да си тръгне.След това започна с оправданията как и бил потрошил бъбреците,как щял да я удуши и така.Не че беше особено несъгласна и тя.На следващият път като се събрахме започна да се оправдава колко съжалявала,как го била направила,защото приятелят и не я уважавал като не и купувал дори малки подаръчета по празниците,колко глупаво била постъпила и всякакви такива пози.Да бе...дай да се прочешаме пък после ще се оправдаваме.А по акъл явно с твоя доста си приличате. И това ми било младежта на България. На много зле отиват нещата.Дай да го караме като при животните.За какво изобщо са тези връзки и бракове.Сигурно само за да ни пречат и да ни правят живота по сложен.