.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го. Сега ще кажа едно нещо,което отново може да прозвучи малко вулгарно. В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го.
    Длъжна съм да се съглася тук. Аз ако исках да отмъстя на приятеля си за изневярите, щях това да направя, а не да си пъхна езика в гърлото на някой друг, същевремнно разтваряйки си краката широко.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го. Сега ще кажа едно нещо,което отново може да прозвучи малко вулгарно. В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.
    Не виждам кое е курвенското в случая.Не знам с колко момчета е спала тя,не казвам,че и аз съм спала с половината град.Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ? От друга страна,не знам защо мислиш,че за мъжете да спят с много момичета е повод за респект.Лично на мен са ми ужасно противни и го намирам за тъпо и смешно.
    А ти Chacho,ако говориш за мен,няма защо да ме съжеляваш.Всеки има право на мнение и това е моето.Няма да лъжа,какво мисля,само защото хората около мен са на друго мнение !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ?
    Не, не. Прави я небеснокафява хризантемка. А какво според теб прави една жена курва?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    И двамата сте от един дол дренки, колкото и да се обясняваш.
    По-точно от това няма накъде.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не, не. Прави я небеснокафява хризантемка.

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Не виждам кое е курвенското в случая.Не знам с колко момчета е спала тя,не казвам,че и аз съм спала с половината град.Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ? От друга страна,не знам защо мислиш,че за мъжете да спят с много момичета е повод за респект.Лично на мен са ми ужасно противни и го намирам за тъпо и смешно.
    А ти Chacho,ако говориш за мен,няма защо да ме съжеляваш.Всеки има право на мнение и това е моето.Няма да лъжа,какво мисля,само защото хората около мен са на друго мнение !
    Това че ти не виждаш си е твои проблем.Явно разсъждаваш по логиката на авторката..Да,много правилно си ме разбрала.Това че има приятел и в същото време се оправя с други я прави курва.Може да е много свестно момиче,но тази постъпка е адски курвенска и няма място за галене с перце и оправдания.А това за респекта.Просто наблюдения.Не при всички,но при една част от хората той е голям,защото един куп мацки са му сядали на онази работа и съответно много други мацки искат да разберат дали пък всъщност не е много гот там, а много мъже му се възхищават.Е, има такива мъже и мацки,които не го правят.И може би аз съм един от тях.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.
    Омг... нямам думи
    Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
    И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.

SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Омг... нямам думи
    Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
    И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.

SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?
    Нещо на контри ли ще си играем сега. Не, аз не движа в такова обкръжение за момента.Просто забелязвам някои факти,които разбира се не ме карат да харесват курварите,но психиката на хората е така устроена че колкото повече хора се поинтересуват от даден човек и колкото повече респект всяват в другите тези,които са се поинтересували от него толкова повече хора им е интересно да разберат защо. Мога и да ти дам пример с мен ако искаш.Когато бях по-малък никоя мацка не ме забелязваше,но след това дойде времето когато покрай стечение на обстоятелствата няколко от по отраканите ми обърнаха някакво внимание и тогава вече не беше като да нямаше мацки, с които да се бъзикаме в училището постоянно. И така.Просто така е устроена човешката психика.Един и същ мъж на една мацка може да и се стори много по интересен ако около него се въртят три четири мацки особено ако са от по вървежните отколкото ако няма никаква конкуренция.Ако пък се носят и легенди около него...още по-добре. А за Ебът...съжалявам,не използвам за щяло и нещяло тази дума, а в интернет я има и в двата варианта. Съмнявам се дори дали може да се намери в правописният речник тъй като е вулгаризъм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си