- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случи се това,което най-малко очаквах от тази връзка
SlowDownBaby ще ти кажа едно нещо. Отмъщението е едно.Казваш чао на даденият човек и си продължаваш напред забравяйки го и игнорирайки го. Сега ще кажа едно нещо,което отново може да прозвучи малко вулгарно. В опита си да отмъщавате вие жените забравят един много важен факт че мъжете ЕБЪТ, а жените ГИ ЕБЪТ и в опитите си за отмъщение се оплитате като патета в калчища.Обаче също не бива да забравяте че етикетът КУРВАР често води до респект и уважение поне от други мъже че понякога и от други жени, а етикетът КУРВА е тежък и обременяващ и не води до респект и уважение в никой, а единствено поражда най-вече интерес в тези,които искат да боднат нещо лесно и незаангажирващо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не виждам кое е курвенското в случая.Не знам с колко момчета е спала тя,не казвам,че и аз съм спала с половината град.Това,че тя си има приятел и е спала с друг я прави курва така ли ? От друга страна,не знам защо мислиш,че за мъжете да спят с много момичета е повод за респект.Лично на мен са ми ужасно противни и го намирам за тъпо и смешно.
А ти Chacho,ако говориш за мен,няма защо да ме съжеляваш.Всеки има право на мнение и това е моето.Няма да лъжа,какво мисля,само защото хората около мен са на друго мнение !![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Това че ти не виждаш си е твои проблем.Явно разсъждаваш по логиката на авторката..Да,много правилно си ме разбрала.Това че има приятел и в същото време се оправя с други я прави курва.Може да е много свестно момиче,но тази постъпка е адски курвенска и няма място за галене с перце и оправдания.А това за респекта.Просто наблюдения.Не при всички,но при една част от хората той е голям,защото един куп мацки са му сядали на онази работа и съответно много други мацки искат да разберат дали пък всъщност не е много гот там, а много мъже му се възхищават.Е, има такива мъже и мацки,които не го правят.И може би аз съм един от тях.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Омг... нямам думи![]()
![]()
![]()
Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.
SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?
Нещо на контри ли ще си играем сега.Не, аз не движа в такова обкръжение за момента.Просто забелязвам някои факти,които разбира се не ме карат да харесват курварите,но психиката на хората е така устроена че колкото повече хора се поинтересуват от даден човек и колкото повече респект всяват в другите тези,които са се поинтересували от него толкова повече хора им е интересно да разберат защо. Мога и да ти дам пример с мен ако искаш.Когато бях по-малък никоя мацка не ме забелязваше,но след това дойде времето когато покрай стечение на обстоятелствата няколко от по отраканите ми обърнаха някакво внимание и тогава вече не беше като да нямаше мацки, с които да се бъзикаме в училището постоянно. И така.Просто така е устроена човешката психика.Един и същ мъж на една мацка може да и се стори много по интересен ако около него се въртят три четири мацки особено ако са от по вървежните отколкото ако няма никаква конкуренция.Ако пък се носят и легенди около него...още по-добре. А за Ебът...съжалявам,не използвам за щяло и нещяло тази дума, а в интернет я има и в двата варианта. Съмнявам се дори дали може да се намери в правописният речник тъй като е вулгаризъм.
![]()