.
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Threaded View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Тук мога да пиша много. Приятелят ти сигурно те обича. Аз лично му вярвам. Има много такива хора. Хора, които нямат и няма и да имат кой знае какво бляскаво бъдеще, които нямат цел, посока, приоритети, необходимост от развитие. За съжаление смятам, че приятелят ти какъвто е на 21, такъв ще бъде и след 6-7 години. Всичките му обещания изобщо не са били лъжи. Напротив, той искрено си е вярвал и е искал да се промени, да не прави повече неща, които да те разочароват, но това му е в кръвта. А ти нямаш нужда от такова нещо. Още си млада, за да не кажа малка и можеш да получиш много повече. Правила си всички тези компромиси, защото си държала на него, защото може би вътре в себе си, си мислела, че можеш да го промениш, да му помогнеш да бъде нещо повече. Но не се получава. Ако той не си помогне, никой няма да може. А няма нужда да носиш на гърба си когото и да било. Що се отнася до "лошото момче" - недей. Подобен тип "мъжкари" се интересуват от тръпката. Имала си си приятел, но си му изневерила с него. Това е "яко" в неговите очи. От него обаче сериозна връзка не мисля, че можеш да очакваш. А да се впускаш в нещо, с ясното съзнание, че можеш да излезеш наранена от него е безсмислено. Дай си почивка. Излизай с приятелки, забавлявай се, наслади се на свободата си без да се съобразяваш. И не скачай от една връзка в друга, освен ако не си сигурна, че си заслужава. А в случая аз лично се съмнявам.

Що се отнася до постъпката ти не бих се наела да я конкретизирам по какъвто и да било начин. За "отмъщение" звучи детинско. Ти казваш, че си го искала, но пак не те оправдава, защото не си била свободна по това време. Да, приятелят ти ти е изневерил, постъпил е гадно, но това не ти дава правото да постъпваш по същият начин. Дава ти правото да му простиш или да му кажеш довиждане. Курва не си. Мога да дам по-бляскави примери за подобни индивиди. Но и сама знаеш, че не си света вода ненапита. Остави лошите постъпки и твоите и на приятеля ти в миналото и продължавай напред.
    Последно редактирано от In*The*Face : 04-19-2012 на 16:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си