.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
    И да,явно просто разсъждам като нея.
    Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
    Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.
    А тогава чии чеп дири при него.Изневерявал не изневерявал с него ли е няма никакво значение.Или какво...връзката им да минава в мерене на полови органи и след това да продължават да си се обичат. С двама е по-добре отколкото с един, а с 50-60 е най-добре.Ами просто не става така.

Та в този ред на мисли...човек винаги може да си намери оправдание за всичко и щом пожелаеш да изневериш на приятеля си ще си намериш повод даже и без той да ти е изневерил.Изобщо ама изобщо не се съмнявай в това.Да няма скоро тема...аз му изневерих,защото не ми обръщаше достатъчно внимание.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-20-2012 на 14:18
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Разсъждаваш като идиотка.
    Да, той и прави номера, и да тя НЕ трябва да го чака, но това, което тя би ТРЯБВАЛО да направи е да го зареже. Да го остави, и ЧАК тогава да ходи нагоре надолу, разтваряйки си крачката като товарен влак. И после да не ми излиза с извинения от сорта на "той първи не знам си какво си, той на мен ми ги върти, и после исках да му отмъстя". МОЛЯ?! Вие да не сте в детската градина бе?!

П.П. Следващия път недей да казваш на Чачо колко съм била заядлива. Имам и аз пощенска кутия, прати ми съобщение на мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си