Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Омг... нямам думи
Смятай в какви среди движиш, че "курвар" е комплимент.
И се пише "ебат". Поне го пиши правилно, щом искаш да е с големи букви.

SlowDownBaby, няма нищо нередно едно момиче да е спало с две момчета. Нередното е да спи с две момчета ЕДНОВРЕМЕННО. Курвенски номерца са, да. Как би ги нарекла ти?
Нещо на контри ли ще си играем сега. Не, аз не движа в такова обкръжение за момента.Просто забелязвам някои факти,които разбира се не ме карат да харесват курварите,но психиката на хората е така устроена че колкото повече хора се поинтересуват от даден човек и колкото повече респект всяват в другите тези,които са се поинтересували от него толкова повече хора им е интересно да разберат защо. Мога и да ти дам пример с мен ако искаш.Когато бях по-малък никоя мацка не ме забелязваше,но след това дойде времето когато покрай стечение на обстоятелствата няколко от по отраканите ми обърнаха някакво внимание и тогава вече не беше като да нямаше мацки, с които да се бъзикаме в училището постоянно. И така.Просто така е устроена човешката психика.Един и същ мъж на една мацка може да и се стори много по интересен ако около него се въртят три четири мацки особено ако са от по вървежните отколкото ако няма никаква конкуренция.Ако пък се носят и легенди около него...още по-добре. А за Ебът...съжалявам,не използвам за щяло и нещяло тази дума, а в интернет я има и в двата варианта. Съмнявам се дори дали може да се намери в правописният речник тъй като е вулгаризъм.