.
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Можем да спорим много по тая тема,но просто не виждам смисъл да спамим в темата на момичето.Както казах за мен не е курвенско,кой каквото и да ми говори.Той прави всичко възможно да й разваля дните,а тя ще стой и ще го чака....
    И да,явно просто разсъждам като нея.
    Само да вметна,че никога не бих изневерила на приятеля си,ако той ми дава всичко от което се нуждая.. (не говоря материално)..никога не съм изневерявала,нямам и намерение,но конкретно в нейния случай,ДА бих го направила.
    А тогава чии чеп дири при него.Изневерявал не изневерявал с него ли е няма никакво значение.Или какво...връзката им да минава в мерене на полови органи и след това да продължават да си се обичат. С двама е по-добре отколкото с един, а с 50-60 е най-добре.Ами просто не става така.

Та в този ред на мисли...човек винаги може да си намери оправдание за всичко и щом пожелаеш да изневериш на приятеля си ще си намериш повод даже и без той да ти е изневерил.Изобщо ама изобщо не се съмнявай в това.Да няма скоро тема...аз му изневерих,защото не ми обръщаше достатъчно внимание.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-20-2012 на 13:18
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си