.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Ще направя всичко

Здравейте. Запомнил съм този форум точно с тази секция и ползвам форума само когато имам нужда да използвам тази секция. Момче на 15 съм. Таа, отново имам нужда от съвет, но нека да ви разкажа каква е ситуацията, за да имате някаква представа за какво говоря.

Преди 2-3 години едно момиче ме харесваше и си ми го беше казала, но тогава бях просто едно лапе, което се интересува само от своето. Не и обръщах никакво внимание, макар да знаех, че е ме харесва адски много. Когато ми каза, че ме харесва аз и казах, че я приемам само като приятел. След време аз се преместих от училището, а тя ме намрази, но на мен ми беше все тая, защото не бях толкова близък с нея. И ето същинската част... Преди близо месец незнам как и защо, но се замислих за нея. След адски много размисли стигнах до извода, че тя е един от малкото хора, които са проявили интерес към мен. Започнах да мисля за нея ден след ден, докато не я намерих в скайп. Още като я добавих започнах да и се извинявам за преди и т.н. и започнах да и пиша всеки ден. Тя ми каза много неща. Каза ми неща, които дори аз бях забравил. Тя знае всичко за мен. Две години без никакъв контакт, без дори да съм я виждал, аз започнах да я харесвам. Все повече и повече я харесвах. В нея харесвах това, че е умна, забавна и има чувство за хумор. Един ден разменихме и малко снимки и си беше момиче на място. Малко по късно и казах, че я харесвам и започнах да я убеждавам в това, но тя не вярваше, защото преди я игнорирах постоянно. Еее сега мисля, че я убедих донякъде.

Това, което исках като съвет от вас:
    1. Тя ми каза, че харесва едно момче от нейния клас, но каза също и че е невъзможно да е с него, защото той харесва друго момиче. (Незнам до колко е вярно това, но айде..) Какво бихте казали за това? Все пак имам ли какво да направя?

2. Навивам я да се видим другия месец (със счупен крак съм) и да се разходим или нещо такова, но въпреки това незнам точно какво да правя като се видя с нея. Бих искал да ми дадете някакви съвети как да се държа с нея, къде да я водя (примерно из квартала ли незнам) и т.н. Бих искал да си планирам деня с нея предварително.

Та това е. Дано не съм пропуснал нещо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    "Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!"

Удряй си по често злобарки, недей баламосва момичето.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    "Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм!"

Удряй си по често злобарки, недей баламосва момичето.

"Ти на това ако викаш съвет, то значи аз съм самолет."

Питам като човек...
    Според заглавието на темата и казаното от мен, дали ще я оставя според теб?

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от rooann Виж мнението

Питам като човек...
    Shit, triple рима без да искаш.
    Badass over here.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от rooann Виж мнението

Питам като човек...
    Според заглавието на темата и казаното от мен, дали ще я оставя според теб?
    А ти си самолет. От товарните. Макар че хеликоптер по ти приляга. Нали знаеш защо хеликоптерите летят?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Недей така де, валдес!

Иначе, момко, зарежете тоя скайп и почнете да излизате навън по-често. Не очаквай, че след като излезете веднъж-дваж, тя ще ти се метне на врата и ще ти каже колко много те обича. Трябва си време. Излизайте често, забавлявайте се, споделяйте си, и ако тя прояви интерес към теб, просто направи крачка напред и си "станете гаджета".

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Недей така де, валдес!

Иначе, момко, зарежете тоя скайп и почнете да излизате навън по-често. Не очаквай, че след като излезете веднъж-дваж, тя ще ти се метне на врата и ще ти каже колко много те обича. Трябва си време. Излизайте често, забавлявайте се, споделяйте си, и ако тя прояви интерес към теб, просто направи крачка напред и си "станете гаджета".
    От много време искам да се видим, но тя не беше в града, а сега аз съм със счупен крак. Вчера ми каза нещо от сорта на това, че ако пак започне да ме вижда навън ще ме захаресва, но после уж само се е закачала с мен. Ще се видя с нея каквото и да става - мерси за съвета.

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен ти е опечена работата. Излезте, мисля че ще е с добър развой. Само да не излезе някво временно увлечение по нея, щото ми се струва, че сам си втълпяваш колко я харесваш и си градиш образ за нея. Дано да се лъжа, но мисля, че valdesbg има право.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Пишете си докато още не можете да излезете, пък след това излезте и всичко ще зависи от излизанята. За деня - всеки човек обича да ходи на различни места и да прави различни неща, така че можеш да я попиташ какво и се прави на нея или просто се разходете някъде.Има много възможности. Айде да ти минава кракът и успех с мацката.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо ли ми се струва, че я харесваш , само защото е била единствената, която е проявила силен интересен към теб? Просто невъзможно ми се струва да се сетиш за даден човек, който не си виждал от 2 години, но да твърдиш, че наистина я харесваш. Няма как, просто. Втълпяваш си го, но все пак си пишете, а като ти се пооправи крака излезте и виж как ще се развият нещата. Иначе не очаквай още първия път да ти се метне на врата, особено когато преди не си й обръщал абсолютно никакво внимание и си я игнорирал постоянно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си