.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    anonymous708973
    Guest
    Много хора казват че за първото впечатление едно от най-важните неща е външният вид.Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете?
    - Не. Външният вид е изключително важно нещо за мен. Никой не ме грабва с характера си от пръв поглед, нито аз грабвам някого със своя в самото начало. Имаше един лаф във Фейсбук - "Тренирай, никой няма да те забележи заради характера ти". Не мога да отрека, че ако някой не е симпатичен, това по някакъв начин ме спира да комуникирам с него. Ако е симпатяга, дори и да не е супер чаровен или красавец, ми е кеф да си приказвам с него, но нищо повече не може да има. Отнася се и за отношението ми към момичетата, впрочем.

Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас.
    - Шанс за нещо повече от приятели - не давам. Първото впечатление не се променя.

Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали? Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?
    - Не избирам. Максималист съм и търся всичко. Финансовите средства привличат, неоспорим факт е, но... когато разговорите ти с дадения човек се изчерпват до "Къде ще ходим да ядем днес?" и "Какво ще гледаме по телевизията?", кел файда, че всяка седмица ще ме води на ресторант или че можем да прекараме лятото в 5-звезден хотел. Дразнещо е, че толкова хора мислят, че парите са определящи при избора на партньор. Не ми се иска да отварям тая тема обаче.

Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер?Въпросът е и към двата пола.
    - Рядко общувам с връстници, че да си допадна чааак толкова с някого. Ориентирана съм към по-големите. В моята глава те са по-зрели, по-умни, по-препатили, могат да ме научат на нещо. Наистина не се възприемам с по-малко момче. Наречи ме сноб, ако искаш. Най-голямата разлика, която съм имала с някого, е 6 години. Готино беше, предвид, че човекът е доста различно ориентиран в живота си от мен, научих доста неща от него, повиших си общата култура. Засега мисля, че това е най-голямата разлика, която мога да възприема. Една съученичка ходеше с 29-годишен, когато беше на 15, та.. знам ли.

А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното?
    - Хм, май не. Нещо подобно стана, когато започнах да излизам с приятеля си. В самото начало забелязах, че има готино излъчване, обаче с времето установих колко много всъщност ми действа то.

anonymous708973
    Guest
    Втори пост, грешка.

Мега фен Аватара на babity
    Много хора казват че за първото впечатление едно от най-важните неща е външният вид.Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас. Това ми се е случвало с приятели на мои приятели. Ще се държа възпитано, но нищо повече. За чак никакъв... запознанствата ми обикновено не започват с цел някаква зарибявка или нещо от сорта. Както казах, старая се да съм възпитана, но в началото определено предпочитам да наблюдавам мълчаливо докато си извадя точна преценка.
    Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали? Глупости! В живота рядко вариантите са чак толкова крайни. Не вярвам да е възможно да съм поставена точно пред този избор. Но в крайна сметка не се виждам нито с единия, нито с другия. Хубавичкия мога да си го праскам, а грозноватия да ми е приятел. Нито акъла мога да прежаля, нито химията.
    Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства? Това на този етап не ме интересува.
    Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер?Въпросът е и към двата пола. Била съм с близо 10 години по - голям от мен и трябва да кажа, че не възрастта ни попречи. Така че... не знам, т'ва за възрастта е относително. Ако е някакъв запазен/лачен може и голяма да е разликата, не ме бърка. С'а компанията ми малко се смени и съм заобиколена от набори и по - малки... Не мислех, че и това ще ми се случи, ама на едно момченценце '96 к'ви неща му обмислям... Това, в кръга на тъпия хумор. Много по - малките не ме задоволяват откъм акъл.
    А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното? Обратното важи в пълна сила за мен. Ако знам няк'ви кофти неща за няк'во момиче, независимо колко добре изглежда, в моите очи никога няма да е красива. Просто защото няк'ви малки разпоретини ме отвращават, погнусяват и всичко останало. Т'ва какъв е по - характер по никакъв начин не може да промени мнението ми за някого в положителна насока, що се отнася до външност. Може просто да се разбираме, да попадне в приятелската зона и да си свикна с грозотата му, просто защото сме близки. Ама и това не е много сигурно...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Много хора казват че за първото впечатление едно от най-важните неща е външният вид.Ако някои не ви впечатли чак толкова външно опитвате ли се да го/я опознаете? Давате ли му/и шанс или щом не ви е грабнал/а от веднага няма никакъв шанс с вас.
    Външният вид + основните маниери, бих добавила.
    Да, бих му дала шанс, ако "не ме е грабнал", но ако "изобщо не ми е харесал" - не. Стига да не е някаква абсолютна крайност, склонна съм да направя компромис с някои неща от външния вид.

Ако имате право на избор между празноглав/а красавец/красавица и човек,който е доста по обикновен,но по интелигентен поне според вашите разбирания кой бите избрали?Ами ако към първите има бонус и повече финансови средства?
    Чак пък такива ситуации мнооого рядко се срещат. Не знам какво бих избрала, зависи какъв тип връзка търся за момента.

Бихте ли направили компромис с възрастта.Например ако имате избор между момче/момиче по близо до вашите години, с което обаче някакси разговора трудно върви и доста по-малко момче/момиче, с което обаче се разбирате перфектно кой ще изберете? До какви години приемате разликата между вас нагоре и надолу ако си допадате по характер?Въпросът е и към двата пола.
    Винаги съм харесвала доста по-възрастни мъже. По-малък мъж от мен няма шанс да ме впечатли нито пък някой на моите години(или поне никога през живота ми не е се е случвало, но кой знае, един ден може и да стане). Най-голямата ми разлика с мъж е била 15 години, но не съм била на 17-18, следователно не е била фрапиращо голяма, не и за мен. Не одобрявам голямата разлика в годините когато става дума за деца, след една определена възраст годините вече нямат чак такова значение стига с дадения човек да имате едни и същи планове за бъдещето.

А случвало ли ви се е понякога на пръв поглед един човек да не ви се види толкова красив,но като го опознаете всъщност да ви се стори доста по красив външно от първоначалното впечатление или пък обратното?
    (това на мен специално ми се е случвало много пъти )
    Да. Наложи ни се да поработим заедно, следователно успяхме да се опознаем. Първоначално като се запознахме на външен вид не ми хареса никак, ама баш никак. По-късно обаче след като ни беше наложително да общуваме доста, наистина коренно ми се промени начинът, по който го виждах. Даже започна да ми се струва привлекателен.
    Случвало ми се е и обратното.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И все пак явно имало хляб в тази тема

Продължавайте в същият дух
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си